Таджикистан запроваджує держмита для туристів
Світ

Таджикистан запроваджує держмита для туристів

26 квітня 2019, 21:30
0
0
Сподобалось?
0

У Таджикистані запроваджено мито для іноземних туристів, які відвідують країну.

Про це пише Укрінформ з посиланням на  Азия-Плюс.

"У Таджикистані запроваджено мито для іноземних туристів, які відвідують країну, і для громадян республіки, які їдуть за кордон через туристичні компанії", - йдеться в повідомленні.

Відповідні поправки до закону "Про інші обов'язкові платежі до бюджету" за пропозицією уряду було ухвалено нижньою палатою парламенту республіки 26 квітня.

Представляючи проект, міністр фінансів Файзіддін Каххорзода повідомив, що відповідно до поправок громадяни іноземних держав, які відвідують Таджикистан з туристичною метою, обкладатимуться державним митом.

Він також додав, що митом обкладатимуться й громадяни Таджикистану, які відвідують інші держави з метою туризму через туристичні компанії, а також громадяни Таджикистану, які здійснюють хадж.

За словами Каххорзоди, від сплати мита звільнені ветерани ВВВ, учасники ліквідації наслідків Чорнобильської АЕС, інваліди першої та другої груп, діти до 16 років, а також дипломати.

Міністр зазначив, що розмір туристичних зборів як для іноземців, так і для громадян Таджикистану, визначатиме уряд країни.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися