Помстився за розлучення: у Росії батько з двома дітьми викинувся з 9 поверху
Світ

Помстився за розлучення: у Росії батько з двома дітьми викинувся з 9 поверху

12 жовтня 2019, 09:28
0
0
Сподобалось?
0

30-річний Роман Михайлов вистрибнув із двома дітьми з балкону на дев'ятому поверсі в російському Саратові. Так вирішив помститися дружині за те, що подала на розлучення. Чоловік і 9-місячний Артем померли одразу. 4-річну Софію відвезли до лікарні. Врятувати не вдалося.

Дружина Романа 29-річна Ірина заповнювала з адвокатом документи на розлучення. У цей час отримала від чоловіка фотографію, де він із дітьми стоїть на поручнях. На таксі поїхала додому, але не встигла, - пише Gazeta.ua

— Коли Іра приїхала, він ще стояв нагорі. Напевно, чекав її. Вона забігла в під'їзд, а Рома стрибнув, — розповідає сусідка Наталія Кригіна. — Вони дуже мила пара. Ніколи не сварилися, не сперечалися. Ми не чули жодного скандалу. Ірина працює психологом. Її хвалять. Ми одразу побігли у квартиру. Рома лишив записку, що винна в усьому лише Ірина.

Роман працював провідником на залізниці. Дуже ревнував дружину. Весь час звинувачував у тому, що в неї є коханці. Доказів не мав. Після чергового скандалу Ірина вирішила розлучитися.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися