Світ

Facebook покаже користувачам, скільки часу вони витрачають на соціальну мережу

24 червня 2018, 15:39
0
1
Сподобалось?
1

Тренд на турботу про «цифрове здоров’я» та боротьбу з залежностями дійшов і до Facebook. Соціальна мережа надасть користувачам статистику про час, проведений на ресурсі. Про це повідомляє itechua.com

Керівництво Facebook повідомило про те, що в новій версії мобільної програми з’явиться розділ «Ваш час на Facebook». У ньому міститиметься інформація про те, скільки часу користувач провів в соціальній мережі за минулі сім днів, і середнє значення за тиждень. При бажанні передплатники зможуть встановлювати обмеження на відвідування ресурсу. В такому випадку додаток надішле повідомлення, коли ліміт буде вичерпано.

Аналогічна функція незабаром з’явиться в іншої соціальної мережі, що належить Марку Цукербергу, – Instagram.

«Ми завжди працюємо над новими способами, щоб допомогти людям, які перебувають на Facebook, добре провести час», – повідомила прес-служба компанії.

Пропозиція Facebook перегукується з новою функцією Screen Time, яка стане доступна з виходом iOS 12. Корпорація Apple дозволить користувачам iOS-пристроїв зрозуміти, до яких додатків вони звертаються найчастіше. На думку розробників, ці дані допоможуть людині оптимізувати час, витрачений на гаджет, і будуть сприяти позбавленню від цифрової залежності.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися