Путін раптово привів у повну бойову готовність війська на сході РФ
Світ

Путін раптово привів у повну бойову готовність війська на сході РФ

11 вересня 2014, 11:31
0
0
Сподобалось?
0

Президент Росії Володимир Путін прийняв рішення про раптову перевірку війська Східного військового округу і з 10:00 за московським часом перевів їх у повну бойову готовність.

Про це УНІАН повідомили в Міністерстві оборони РФ.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу повідомив, що поряд з проведенням раптової перевірки Східного військового округу Путін також доручив Міноборони РФ разом з Головним управлінням спеціальних програм здійснити перевірку Мінпромторгу РФ, Мінкомзв'язку РФ, Мінтрансу РФ, Росдруку, Росзв'язку, Росавіації, Росавтодору, Росзалізниці, Росморрічфлоту з підвідомчими їм організаціями, адміністрацій Забайкальського, Приморського, Хабаровського і Камчатського країв, Амурської і Сахалінської областей «з питань готовності до виконання завдань в умовах воєнного часу». Шойгу доручив головнокомандувачу ВМФ Росії забезпечити контроль за розгортанням сил Тихоокеанського флоту і виконанням навчально-бойових завдань під час перевірки ВВО. «Відпрацювати завдання забезпечення сприятливого оперативного режиму, захисту державного кордону в підводному середовищі і завдання ураження корабельним ударним угрупованням умовного противника», - сказав Шойгу.
Він також розпорядився відпрацювати питання розосередження авіації на оперативних аеродромах СВО з подальшим виконанням навчальних завдань. Для посилення угруповань буде перебазовано частину авіації Центрального військового округу і командування Дальньою авіацією. Шойгу повідомив, що Міноборони РФ проінформує іноземних військових аташе про раптову перевірку. Перевірка військ СВО, відомств і регіонів Росії проводитиметься до 18 вересня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися