У Росії заморозили пенсійні накопичення
Світ

У Росії заморозили пенсійні накопичення

22 листопада 2014, 09:35
0
0
Сподобалось?
0

Нижня палата парламенту ухвалила одразу в другому і третьому читаннях закон про замороження пенсійних накопичень. Відповідний документ опублікований на сайті Думи.

За продовження мораторію на передачу накопичувальної частини пенсії в недержавні пенсійні фонди проголосували 235 депутатів.

Про це пише «Українська правда» з посиланням на «Дождь».

Згідно з цим законом, до бюджету Пенсійного фонду Росії з федерального бюджету буде переведено на 307,4 млрд рублів менше. Це відбудеться за допомогою зменшення трансферу на обов'язкове пенсійне страхування. В пояснювальній записці до документа йдеться, що «продовження мораторію не зменшить обсяг пенсійних прав застрахованих осіб», а пенсії будуть індексуватися відповідно до чинного законодавства.

Повідомлення про те, що уряд збирається заморозити пенсійні накопичення почали надходити ще у серпні 2014 року. Тоді кабінет міністрів не виключав повного скасування накопичувальної частини пенсії. До цього міністр економічного розвитку Сілуанов говорив, що мораторій не буде продовжуватися ще на один рік. За його словами, в 2015 році кошти в недержавні пенсійні фонди мали надходити. ЗМІ також писали, що отримані від накопичувальної частини пенсії підуть на розвиток Криму.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися