Москва більше не їстиме український борщ - страву викинули з меню закладів харчування. Натомість в раціоні росіян з'явився «суп з бурякового кореня по-російськи».
Чи змінили московські куховари рецепт однієї з найпопулярніших українських страв, що полюбилася і увійшла в раціон багатьох народів, невідомо. Швидше за все, просто позбулися «революційної» назви. Та факт залишається фактом. Його навела у своєму Твіттері співачка Надія Толоконнікова. І навіть опублікувала фото меню одного з московських ресторанів. Вона припустила, що за аналогією доведеться змінювати назву і смачнючому, приготованому за українськими рецептами, салу на «солену жирову прослойку свині з часником та перцем».
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!