Рецепт зеленого борщу зі щавлем
Україна

Рецепт зеленого борщу зі щавлем

24 квітня, 13:11
0
0
Сподобалось?
0

Основним інгредієнтом страви є свіжий щавель. Також до складу зеленого борщу входять свинячі ребра, картопля, яйця, овочі та зелень.

Інгредієнти

  • ребра свинячі 500 г
  • картопля 3 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • щавель свіжий 150 г
  • яйце 4 шт.
  • вода 2,5 л
  • олія 2 ст. л.
  • сіль
  • зелень (кріп, петрушка)

Приготування:

Свинячі ребра помийте та наріжте на шматки. Викладіть до каструлі, залийте холодною водою і доведіть до кипіння. Знімайте пінку, яка утворюватиметься.

Варіть м'ясо на повільному вогні одну годину, потім дістаньте його з бульйону, відокремте від кісток і наріжте невеликими шматочками. Бульйон процідіть і викладіть до нього м'ясо.

Картоплю, моркву й цибулю почистьте. Картоплю з цибулею наріжте невеликими кубиками, а моркву натріть на середній тертці.

Яйця відваріть у киплячій воді 6-8 хвилин. Охолодіть, очистьте та наріжте кубиками.

До киплячого бульйону викладіть картоплю і варіть 10 хвилин.

На сковороді з олією обсмажте цибулю й моркву до м'якості.

Щавель, кріп і петрушку добре промийте під проточною водою та дрібно наріжте.

До бульйону з картоплею викладіть обсмажені овочі, яйця, щавель, зелень, посоліть, доведіть до кипіння і проваріть одну хвилину. Дайте готовому борщу настоятися 10-15 хвилин.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися