Що треба викинути з дому, щоб позбутися бідності й негараздів
Україна

Що треба викинути з дому, щоб позбутися бідності й негараздів

17 травня, 11:27
0
0
Сподобалось?
0

Іноді, щоб позбутися негараздів, варто просто навести лад у своїй оселі – перебрати речі та викинути весь непотріб. Так робили наші предки, щоб залучити у свій дім щастя й достаток. Розповідаємо, що треба викинути, щоб позбутися неприємностей і проблем із грошима.

Розбите чи надщерблене дзеркало. В давнину дзеркало було предметом розкоші. Вважалося, що воно несе позитивну енергетику та притягує гроші в дім. Та якщо дзеркало мало якісь дефекти, його одразу виносили, бо воно перетворювало енергію багатства на енергію бідності. Тому такого дзеркала краще позбутися, щоб не накликати фінансові проблеми. Також не варто вішати дзеркало навпроти дверей, щоб з дому не витікали гроші.

Старий затертий віник. Раніше віникові надавали особливого магічного значення, він вважався головним інструментом домовика, бо саме віником він наводить лад, очищаючи оселю від злиднів і злих духів. А якщо ви триматимете стертий віник у своєму домі, домовик може образитися і почне псувати вам життя. Зокрема, він може накликати фінансові труднощі.

Надщерблений і битий посуд. Такі предмети мають негативну енергетику, тому притягуватимуть у ваш дім безгрошів’я та всілякі негаразди. Треба негайно позбутися такого посуду, щоб уберегтися від фінансових проблем.

Порожні пляшки. Дехто має звичку зберігати скляну тару для господарчих потреб, але робити цього не варто, бо порожній посуд може спровокувати відтік фінансів, тому його краще вкинути чи наповнити чимось.

Поламаний годинник. Якщо ваш улюблений годинник більше не працює, його варто відремонтувати або викинути, оскільки така річ може спровокувати застій у справах і брак фінансів.

Старе взуття. Якщо у вашій шафі є старе поношене взуття, яке має видимі дефекти, його треба негайно позбутися. Пошкоджені черевики здатні накопичувати негативну енергетику, яка може перекрити ваші фінансові потоки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися