Волинян просять сушити овочі на борщові заправки для бійців АТО
Актуально

Волинян просять сушити овочі на борщові заправки для бійців АТО

5 грудня 2014, 12:46
0
2
Сподобалось?
2

Кожен, хто має власну сушарку на кухні, може допомогти бійцям, не виходячи з дому. У цьому волинян переконують у «Самообороні Майдану Волині». Тут розпочали виробництво сухих борщових заправок. Сушеної моркви та буряка у активістів уже вистачає, але не вистачає інших компонентів, а саме - цибуля, капуста, часник.

«Отже, як ви можете допомогти. Сушити вдома овочі ( в такому відсотковому відношенні, щоб не було надлишку одного продукту та недостачі іншого) ) - цибуля 25% - капуста 65% - часник 6% ( тобто зі 100 г сушених овочів приблизно має бути 25 г цибулі, 65 г капусти та 6 г часнику). Можна також сушити зелень, перець-паприку, коріння селери та петрушки, горошок та варену квасолю. Можливо, хтось може допомогти фінансово або закупити потрібні компоненти: томатну пасту у стіках 70 г, сушену зелень, спеції, лавровий лист», - зазначають у «Самообороні Майдану Волині».

Згодом, коли борщові комплекти будуть готові, їх сортуватимуть у вакуумні упаковки.

Готові сушені овочі можна залишати у кошиках зі збору допомоги бійцям АТО в супермаркетах, передати біля намету «Самооборони» на Театральному майдані Луцька або принеси у штаб «Самооборони Майдану Волині» (м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися