У Луцьку відновлюють бомбосховище на понад дві тисячі людей
Актуально

У Луцьку відновлюють бомбосховище на понад дві тисячі людей

25 березня 2015, 15:38
0
1
Сподобалось?
1

Чи не найбільше укриття у Луцьку знаходиться у районі ДПЗ під підприємством «СКФ Україна». Його директор Володимир Цибульський провів екскурсії об’єктом для працівників ЗМІ, а також для голови Волинської ОДА Володимира Гунчика та Луцького міського голови Миколи Романюка.

Це захисне укриття збудоване ще у 1981 році разом із одним з корпусів Луцького підшипникового заводу. Загальна площа приміщення – 2,5 тисячі квадратних метрів. Цей об'єкт має усе необхідне обладнання, щоб громадяни могли безпечно перечекати надзвичайну подію. Тут є автономна система енергозабезпечення, вентиляція повітря, вбиральні, місця для сну, запаси питної та технічної води тощо.

Володимир Цибульський розповів, що сховище може одночасно розмістити 2,5 тисяч людей. Тобто на захист можуть розраховувати працівники підприємства, мешканці мікрорайону та представники оперативних служб.

У зв’язку із ситуацією в Україні нещодавно керівництво корпорації «SKF» виділило понад 1 мільйон 200 тисяч гривень, щоб привести укриття у належний стан. Нині тривають роботи із заміни старих труб, системи опалення, відновлення дизельної електростанції тощо.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися