Через спекуляції волонтерські авто для фронту ставитимуть на тимчасовий облік
Актуально

Через спекуляції волонтерські авто для фронту ставитимуть на тимчасовий облік

10 травня 2015, 20:56
0
0
Сподобалось?
0

Після інциденту з розбоєм і стріляниною в Києві 4 травня, що призвела до загибелі та поранення людей, а так само з метою припинення численних випадків спекуляції шахраїв на патріотичній темі, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков дав вказівку посилити контроль ідентифікаційних номерних знаків автомобілів.

– Була введена норма – ніяких поступок і компромісів, що дозволяють шахраям і злодіям ховатися, маскуючись під реальні воєнізовані та волонтерські підрозділи. Ніяких наклейок на номерах, які ускладнюють реальну ідентифікацію авто – ні «ПТН ПНХ», ні якихось інших – тільки державний номер, – зазначив глава правоохоронного відомства.

За кілька днів лише у Києві було затримано кілька сотень таких транспортних засобів. Значна частина цих машин працювала в реальному секторі допомоги АТО – або безпосередньо у підрозділах Нацгвардії, МВС, Збройних сил (машини туди передали волонтери). Іноді виникають проблеми з процедурою постановки цього транспорту на держоблік. Тож Державтоінспекції отримала вказівку від міністра ввести тимчасовий облік таких автомобілів. З цією метою керівництву регіональних підрозділів ДАІ та командирам підрозділів МВС і Нацгвардії, добровольчих підрозділів, необхідно надавати такі транспортні засоби на огляд до підрозділів Державтоінспекції та експертної служби для їх ідентифікації та видачі тимчасових номерних знаків встановленого зразка протягом 24 годин з моменту звернення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися