Завтра у Луцьку ховатимуть загиблого бійця
Актуально

Завтра у Луцьку ховатимуть загиблого бійця

24 листопада 2015, 11:12
0
0
Сподобалось?
0

25 листопада у Луцьку прощатимуться із загиблим військовим 93 ОМБР Валерієм Марцинюком. Він помер під час бойового зіткнення внаслідок кульового поранення.

Як повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради, об 11:00 у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору відбудеться відспівування загиблого. О 12:00 на Театральному майдані – громадянська панахида. Поховають Героя на Алеї почесних поховань на кладовищі у селі Гаразджа.

У зв'язку з похованням загиблиго 25 листопада оголошено Днем жалоби у Луцьку. Відповідне розпорядження підписав міський голова Микола Романюк. На знак скорботи за загиблим буде приспущено Державний прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій на території міста. Також цього дня буде обмежено проведення розважально-концертних заходів на території міста, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися