Шукати підробіток стало легше: у Луцьку з’явився спеціалізований сервіс
Актуально

Шукати підробіток стало легше: у Луцьку з’явився спеціалізований сервіс

10 грудня 2015, 19:50
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку розпочав роботу сервіс "Метнись Кабанчиком" - проект, який дозволяє за декілька «кліків» знайти підробіток чи перевіреного виконавця для побутових і інших послуг. Він вже вдало зарекомендував себе в українських мегаполісах (зокрема, в Києві та Харкові), а зараз просувається у регіони. В Луцьку сайтом зацікавилося вже декілька сотень містян і, за інформацією представників сервісу, кількість зареєстрованих користувачів зростає.

«Головна ідея проекту – поєднання інтересів двох категорій людей», - зазначає керівник «Метнись Кабанчиком» Роман Кірігетов. – «Багато кому треба допомога, і хочеться доручити задачі людям, яким можна довіряти. Ще більше людей хочуть знайти підробіток в Луцьку на зручних умовах. Наша справа – просто дати цим людям зручно шукати одне одного».

Сервіс обіцяє підробіток для всіх

Проект став першим у цій ніші, пропонуючи шукати додаткову роботу всім людям, незалежно від їх освіти, кваліфікації, стажу. Згідно інформації з сайту, шукати підробіток можна у 15 напрямках: від побутової сфери до сфер освіти, краси та здоров’я. Згідно попиту серед замовників, до найпопулярніших відносять такі напрямки:

домашній майстер - послуги електрика, допомога сантехніка, ремонт меблів і т.п.;

клінінг – прибирання к квартирах, офісах, миття вікон, чистка килимів;

побутові послуги: від приготування їжі до догляду за хворими;

ремонт ноутбуків та комп’ютерів;

освіта – написання рефератів, курсових, послуги репетитора.

«Я через цей сайт наймаю людей для дрібних поручень», - розповідає бухгалтер з Луцьку Алла. – «Коли на роботі «аврал», я повертаюся вночі. Нікому зустріти доньку зі школи, приготувати вечерю, зробити прибирання. Ось для цих задач я й наймаю виконавців. Радує, що можу сама обирати, кого можна без ризику пустити в будинок».

 

Безпечно і зручно

Сервіс гарантує безпеку для замовників – це реалізується за допомогою перевірки виконавців. Щоб отримати статус перевіреного, людині пропонують вказати при реєстрації паспортні дані, пройти онлайн-співбесіду та онлайн-«екзамен» на перевірку знань про правила ресурсу. Захищені й виконавці: адміністрація сервісу відслідковує всі завдання та видаляє підозрілі.

«Мені подобається, що «Метнись Кабанчиком» наче біржа фрілансу – дає можливість шукати підробіток, продивляючись список з конкретних задач, подаючи заявки на найцікавіші з них». – розповідає Микола, зареєстрований виконавець. – «Завдяки цьому я трачу на пошуки кілька хвилин на день, і майже завжди знаходжу щось, щоб мати свіжу копійчину».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися