Сьому хвилю мобілізації Генштаб хоче перекрити контрактниками
Актуально

Сьому хвилю мобілізації Генштаб хоче перекрити контрактниками

15 січня 2016, 21:29
0
0
Сподобалось?
0

Внаслідок демобілізації четвертої хвилі виникне потреба доукомплектувати ЗСУ. Планується комплектувати за рахунок контрактників. Природно, чим більше буде залучено контрактників, тим меншою буде потреба в мобілізованих.

Про це інформує Генеральний штаб ЗСУ.

Збройні Сили зацікавлені в максимальному комплектуванні професійними та мотивованими кадрами – військовослужбовцями служби за контрактом. Зараз ведеться робота із мобілізованими четвертої хвилі, а також демобілізованими попередніх хвиль, для залучення їх до служби за контрактом. Після того, як стане зрозумілою кількість контрактників, зможемо назвати потребу в моблізованих. 
«У ЗСУ проведено оптимізацію військових частин та бойової підготовки, армія отримала нову техніку та озброєння. Ми робимо ставку на посилення бойових спроможностей за рахунок навченості та забезпеченості, а не кількості особового складу», - зазначають у ГШ ЗСУ.

Військові, що відслужили 11 місяців, зможуть підписати контракт на шість місяців. З 2016 року збільшено зарплату військовослужбовцям – для рядового вона становитиме близько 7000 гривень. передбачено надбавки у зоні АТО. Ухвалено новий порядок речового забезпечення військовослужбовців. Військові, що мають цивільну вищу освіту, можуть пройти тримісячні курси для отримання офіцерського звання. В подальшому умови служби та якість забезпечення будуть поступово зростати.

Бажаючим спробувати себе у ролі контрактника та за довідками можна звертатися на «гарячу лінію»: 0 800 500 051.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися