Олександра Волошина таки визнали винним у хуліганстві та непокорі правоохоронцям
Актуально

Олександра Волошина таки визнали винним у хуліганстві та непокорі правоохоронцям

17 травня 2016, 18:52
0
0
Сподобалось?
0

Луцький міськрайонний суд визнав винним у хуліганстві та непокорі поліції екс-заступника начальника департаменту захисту економіки ГУНП у Рівненській області Олександра Волошина. Розгляд справи затягнувся на шість засідань. На передостанньому з них, учора, сторона обвинуваченого мала представити двох свідків, які мали б довести безпідставність звинувачень. Проте вони у суд не з’явились. Тому головуючий у справі Олег Ющук переніс винесення рішення на сьогодні. Мовляв, якщо свідки не з’являться знову, суд вважатиме, що вони відмовилися від своїх свідчень на користь пана Волошина. Зрештою сталося так, що сьогодні до суду не прийшли не лише обіцяні свідки, але й сам Олександр Волошин та його захисник, натомість надійшло клопотання про розгляд справи без їх присутності.

Зрештою Олег Ющук виніс вердикт. Олександр Волошин визнаний винним за двома статтями КУпАПУ 173 і 185 (дрібне хуліганство та непокора поліції). Покарають хулігана штрафом у 255 гривень, також Волошин має відшкодувати кількасот гривень судових витрат.

Рішення першої інстанції пан Олександр може оскаржити в апеляційному суді.

Нагадаємо, що старт історії був даний 16 квітня. Поблизу розважального закладу «Оболонь» між Олександром Волошиним та його знайомими відбувалася чи то сварка, чи то просто розмова на підвищених тонах. Втихомирити її учасників спробували члени громадського формування «Самооборона Волині». Відбувся конфлікт, під час якого Волошин провокував бійку. Хоча сам він стверджував, що на нього напали невідомі у камуфляжі. Не вдалося мирно заспокоїти пана Волошина і працівникам поліції охорони. Після того, як він вчинив непокору правоохоронцям, на нього надягнули наручники.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися