Володимир Гунчик вважає, що за події у Луцькій міській раді мають взятися правоохоронці
Актуально

Володимир Гунчик вважає, що за події у Луцькій міській раді мають взятися правоохоронці

16 березня 2017, 19:39
0
0
Сподобалось?
0

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик оприлюднив офіційну заяву щодо подій під час вчорашньої скандальної позачергової 19 сесії Луцької міської ради. Зокрема він, не виокремлюючи прізвищ та політичних сил, підкреслив, що вперше за історію незалежного Луцька частина представників органу місцевого самоврядування знехтувала нормою закону. Володимир Гунчик закликав громаду міста не залишатися осторонь у цій ситуації.

Також голова ОДА закликав правоохоронні органи дати власну оцінку подіям. А ще Володимир Гунчик зазначив, що може ініціювати перевибори у Луцьку міську раду.

«З огляду на тривалість конфлікту між політичними силами у Луцькій міській раді, неспроможність сісти за стіл переговорів, повну відсутність конструктивну в діях представницького органу влади й ігнорування інтересів громади, залишаю за собою право за наявності правових підстав, передбачених законом, звернутися до Верховної Ради з пропозицією про оголошення позачергових виборів. Стабільність та спокій у місті – головне», – зазначив Володимир Гунчик.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися