У Луцьку запрошують на велосипедний екоквест
Актуально

У Луцьку запрошують на велосипедний екоквест

29 травня 2017, 13:25
0
0
Сподобалось?
0

У рамках міжнародної кампанії «Міста для життя» у суботу, 3-го червня, в Луцьку відбудеться екологічний квест «Сім кроків для збереження клімату». Організовує захід ГО «Екологічний рух «Твоя земля». До участі запрошуються всі, хто любить їздити на велосипеді, а також турбується про екологічний стан рідного міста.

«Приїзди на ровері та бери участь у екоквесті!І отримаєш можливість: зробити благородні справи, дізнатися про екологічні показники Луцька, повправлятися у розв’язуванні задачок на екологічну тематику, продемонструвати вміння пересуватись екологічним транспортом, розширити знання про проблему зміни клімату та її наслідки, дізнатись про шляхи вирішення проблеми зміни клімату в щоденному побуті та познайомитися з цікавими людьми!» – зазначають організатори.

Аби взяти участь у квесті потрібно попередньо зареєструватися за посиланням https://goo.gl/forms/ulnN8DGI3bLPz8tG2.

Додаткова інформація за телефоном 0667819190 (Олександра).

«Міста для життя» – міжнародна кампанія, мета якої об’єднання кліматичних активістів і ініціатив, сприяння прийняттю та реалізації довгострокових кліматичних стратегій в містах Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії. Нині кампанія реалізовується в таких містах, як Могильов (Білорусь), Санкт-Петербург (Росія) і Київ (Україна). В рамках Днів Дій до кампанії приєднаються також Бішкек (Киргизстан) і Кутаїсі (Грузія). Ініціатор кампанії – міжнародна організація 350.org

День Дій – ряд подій, які в червні 2017 року об’єднають 11 міст України в рамках міжнародної кампанії «Міста для життя». Основна ідея – донести до місцевих жителів необхідність взаємодіяти з владою стосовно проблем змін клімату, а також показати, що громадськість має вплив, від слів до дій!

Партнери заходу у Луцьку: Географічний факультет та Центр екологічної освіти та культури СНУ імені Лесі Українки, відділ екології Луцької міської ради, Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства, ТМ «Біопроферм», Луцький зоопарк, Молодіжний центр Волині, Благодійний фонд «Журавлина».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися