Волинські газовики встановили винагороду за повідомлення про крадіжку газу
Актуально

Волинські газовики встановили винагороду за повідомлення про крадіжку газу

15 листопада 2017, 10:42
0
0
Сподобалось?
0

ПАТ «Волиньгаз» призначило винагороду за достовірні повідомлення про факти крадіжок газу. Пильні споживачі можуть анонімно повідомити про втручання до газових мереж і отримати 2000 гривень.

Про це інформує прес-служба підприємства.

Із початком опалювального сезону газовики посилили роботу щодо виявлення фактів крадіжок блакитного палива. Цього року уже зафіксовано 150 таких випадків. Матеріальна шкода завдана ПАТ «Волиньгаз» становить близько 2 мільйонів гривень. Відтепер газовики виплачуватимуть винагороду споживачам за повідомлення про випадки незаконного підключення до підземного дворового, вуличного газопроводів, несанкціонований відбір природного газу та самовільне встановлення опалювальних приладів. Кожен волинянин може конфіденційно поінформувати працівників газорозподільної компанії про відомі йому випадки незаконного використання газу за телефоном (0332) 77-69-30.

До речі, загальний рівень газифікації Волині становить близько 70%. Блакитним паливом користуються у понад 242 тисячах помешкань волинян. Загальна протяжність газових мереж на Волині сягає майже 8 тисяч кілометрів. Для порівняння: довжина автомобільних доріг в області – лише 6,2 тисячі кілометрів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися