Іграшки Frozen 2 - яскраві, красиві, корисні*
Актуально

Іграшки Frozen 2 - яскраві, красиві, корисні*

10 лютого 2020, 10:32
0
0
Сподобалось?
0

Мультфільм «Холодне серце» став по-справжньому культовим. Навіть дорослі дивилися його з цікавістю. Діти ж із задоволенням повторюють цитати і малюють героїв улюбленої історії - особливо Анну і Ельзу.

Сьогодні бум на іграшки Frozen не зменшується - наростає з новою силою. Адже вийшло на екрани «Холодне серце-2» і оживило інтерес дітвори до персонажів улюбленого мультфільму!

Зворушлива історія з глибоким сенсом

«Холодне серце - 2» - це нове подорож і значна порція пригод. Але герої мультфільму не змінилися. Як і раніше це сестри Анна і Ельза, сніговик Олаф, сміливий Крістофер і його вірний олень Свен.

У казковому королівстві Еренделл стало менше снігу, адже дія відбувається восени. Зате сюжет мультика по-справжньому динамічний і непередбачуваний. У ньому багато магії та чаклунства. Є зачарований ліс, безкрає море, забавні північні тролі і навіть величезний монстр. Але як і раніше справжнє диво мультфільму - це дружба, любов і відданість.

Це цікаво! Нова серія «Холодного серця» - це подорож в минуле. Таким чином мультик розрахований не тільки на дитячу аудиторію, але і на дорослу. Вдалою вважають спробу зблизити різні покоління і різні вікові аудиторії. Мультик розрахований на те, що його будуть дивитися разом діти і дорослі. А співпереживати вигаданим героям будуть всією сім'єю.

Нове покоління іграшок Frozen - чого чекати шанувальникам зворушливу історію

У «Холодному серце - 2» стало більше персонажів. Історія заграла новими фарбами, збагатилася свіжими емоціями і жартами. Тому від іграшок Frozen 2 діти чекають різноманітності, позитивних емоцій та інтерактивних якостей. Чудово, коли лялечка співає і розмовляє, реагує на ваші дії і може змінити один наряд на інший. З таким персонажем нудно не буває!

Очікується, що лінійка ігрових фігурок з «Холодного серця - 2» збагатилася новими атрибутами і персонажами. У наборах з'являться:

  • оригінальні вбрання для Анни і Ельзи;
  • фігурки озброєних вояків, лейтенанта Матіаса;
  • тварини, які допомагали героям в подорож;
  • транспорт, за допомогою якого персонажі пересувалися (сани, човен, корабель);
  • статуетки людей, що живуть в зачарованому лісі.

Як і раніше поряд з інтерактивними іграшками будуть затребувані колекційні моделі. Вони відрізняються тонкою роботою, витонченістю, гламурними нарядами. Таких ляльок створюють не для активних ігор, а для прикраси.

Ляльки Frozen - захоплюючий шопінг для юних модниць

У більшості випадків фігурки Анни і Ельзи продають з комплектом нарядів. Це може бути вечірнє плаття, дорожній костюм, шубка і навіть концертний наряд. Переодягати таких красунь - задоволення. Дівчата із захопленням змінюють лялькам вбрання, роблять зачіски, наслідують їх манері поводитися.

Важливо! Зміна одягу - це частина рольової гри. Прикрашаючи ляльку, дівчинка уявляє її в різних ситуаціях і «приміряє» на себе різні ролі. Така гра готує її до майбутнього дорослого життя. Також, прикрашаючи ляльку, дівчина знайомиться зі світом моди. Вона дізнається про різні види одягу і різноманітних модних аксесуарах.

Коли дівчата грають з ляльками Frozen, вони прагнуть відповідати їх зовнішнім виглядом. Але вони переймають і риси характеру головних героїнь! Їх прагнення до особистого щастя і самопожертви, вміння стійко переносити неприємності. Таким чином гра з ляльками з «Холодного серця» сприяє соціалізації дівчаток, вчить їх зустрічати складні періоди свого життя з посмішкою.

Головні герої Frozen 2 - поринете в улюблену історію з інтернет-магазином Leva!

Діти чекають іграшки з мультфільму з великим нетерпінням. Кожна дівчинка хоче мати Анну і Ельзу, наряджати їх у вечірні сукні та елегантні костюми. Затребувані і аксесуари з тематикою казкової історії: шкільні рюкзаки, дитячі прикраси, посуд і навіть велосипеди.

Різноманітний асортимент іграшок «Холодне серце - 2» готовий запропонувати юним покупцям інтернет-магазин Leva. Тут шанувальники мультфільму знайдуть ляльок Анну і Ельзу в новому одязі, цікаві колекційні моделі, набори з кількох персонажів. Тут легко поринути в казкову історію Frozen з різними атрибутами з мультфільму - прикрасами, сумочками, шкільним приладдям!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися