Лікували і від холери, і від малярії, нікому не відмовили, - Риженко
Актуально

Лікували і від холери, і від малярії, нікому не відмовили, - Риженко

21 лютого 2020, 22:03
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники Дніпропетровської обласної клінічної лікарні Мечникова обурені подіями в Нових Санжарах, де були протести проти евакуйованих з Уханю. 

Про це повідомляє Наше місто.

«Те, що сьогодні розповідають в новинах, нас дуже хвилює. Якби лікарня Мечникова не була хірургічною з 1000 операцій, ми б обов'язково взяли всіх тих людей, яким необхідний карантин або лікування. І ми б обов'язково їх вилікували», - зазначив головний лікар Сергій Риженко.

Він зауважив, що лікарям доводилося працювати з різними і хворобами, і холерою, і навіть малярійною чумою. Після того, як в Мечникова надійшли 3 тисячі  поранених - ніхто з лікарів або медсестер не сказав, що їх не треба приймати. Допомагали всім.

«Ці люди приїхали в свій будинок, свою країну і отримують таку реакцію. У нашій країні кожен повинен відчувати себе українцем і допомагати тим, хто постраждав, щоб не сталося. Позиція лікарні Мечникова саме така. Хочеться, щоб всі розуміли - людей, які потрапили в біду, потрібно обов'язково підтримувати. Необхідно робити все можливе, щоб поставити їх на ноги, а не палити шини і бойкотувати. Всі ми українці, повинні бути дружними і допомагати один одному», - зазначив Сергій Риженко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися