До першої річниці Lime Fit розігрує суперприз. Поспішіть зареєструватись на сайті фітнес-клубу
Актуально

До першої річниці Lime Fit розігрує суперприз. Поспішіть зареєструватись на сайті фітнес-клубу

28 лютого 2020, 16:30
0
0
Сподобалось?
0

8 березня уже зовсім швидко, а ви ще досі не визначилися з подарунком? Клубна карта Lime Fit – саме те, що вам потрібно. Адже Lime Fit направду один із кращих фітнес-клубів у Луцьку. Це ідеальне місце не лише для вдосконалення фігури, а й оздоровлення, релаксу та краси! Чудові умови, справжні професіонали своєї справи та індивідуальний підхід з урахуванням побажань кожного – усе це про Lime Fit Club.

А 10 березня фітнес-клуб відзначатиме свою першу річницю, і для вас тут уже приготували сюрприз. Не гаючи часу, реєструйтеся на сайті установи і станьте учасником розіграшу суперпризу!

Чому цей заклад найкращий у своєму роді і що тут є такого, чого немає в інших фітнес-клубах – у публікації далі.

Тренажерний зал

Тренажерний зал тут один з найбільший у місті Луцьку – 750 квадратів. Усі тренажери відомих американських брендів, аналогів яких в обласному центрі Волині ви не знайдете. У залі працює більше десяти тренерів. Перше заняття вам подарують безкоштовно, не забудьте лишень прихопити документ, який посвідчує вашу особу.

Тут же розміщена CROSSFIT зона. Вона підходить усім без винятку і за дуже короткий термін дозволяє змінити тіло на краще. Починати займатися CROSSFIT варто якомога раніше, але ніколи не пізно. Так наголошує Світлана Кропивець – тренер CROSSFIT Level 1, майстер спорту міжнародного класу з важкої атлетики, неодноразовий призер чемпіонатів і кубків України з важкої атлетики і бодифітнесу. Нині вона є діючим кросфіт-атлетом.

– CROSSFIT – це багатофункціональний вид спорту, який включає в себе гімнастику, важку атлетику, плавання, біг. Цей вид спорту доступний абсолютно всіх, бо тренування починаються з базових вправ. Спочатку вчимося керувати своїм тілом, далі у тренування вводимо додатковий інвентар – гирі , штанги, кардіотренажери. Ми розвиваємо тут десять найголовніших якостей: працездатність серцево-судинної і дихальної системи, витривалість, силу, гнучкість, потужність, швидкість, координацію, спритність, баланс, точність. Повірте, наші заняття ніколи не бувають одноманітними і не повторюються. Незалежно від того, скільки вам років, цей спорт – саме те, що вам потрібно. Я почала займатися CROSSFIT у 35 років. А вже через три місяці виступала на професійній арені. Щосуботи проводжу безкоштовне тренування, так що чекаємо тих, хто бажає змін на краще!

Не оминули своєю увагою тут і діток. Спеціально для юних любителів спорту 6–9 років – CROSSFIT- kids.

Аквазона

Погодьтеся, басейн – це просто родзинка будь-якого спортклубу. А у Lime Fit басен дійсно надзвичайно гарний, з надсучасною системою очистки води і разом з тим без запаху хлору.

Загалом аквазона тут складається з трьох басейнів: основного, який має 25 метрів у довжину, середнього і для немовлят. З новонародженими займаються виключно тренери, які мають відповідну кваліфікацію. Загалом аквазона розрахована на абсолютно всі вікові категорії відвідувачів – від народження і доки є бажання плавати. Її унікальність у тому, що тут проводять оздоровчі заняття для діток з інвалідністю. Одна з тренерів, хто займається з такими вихованцями, – Вікторія Мороз. Її стаж роботи уже 20 років.

– Я особисто займаюся дітками з ДЦП. А мої колеги-тренери займаються з дітками із синдром Дауна, аутизмом. З підопічними з ДЦП ми займаємося у великому басейні, де разом з ними можуть бути і батьки. Для таких діток ці заняття дуже корисні і лікувальні. Приміром, розповім про одного хлопчика, який ходить до нас кілька місяців. Якщо раніше дитина не могла навіть стати на ноги, то зараз, хай і з підтримкою, звісно, але вже робить кроки, хвилину може постояти сам. Це, повірте, дуже великий прогрес як для такого короткого проміжку часу. А все тому, що до кожної дитини у нас індивідуальний підхід, – каже Вікторія Мороз.

Що стосується середнього басейну, то він розрахований на дітей 5–8 років. Тут їх навчають основам плавання, триматися на воді. А вже основний розвиток відбувається знову ж таки у великій ванні басейну.

– На 20 годину маємо вечірні групи для дорослих. Вікова категорія «до» необмежена. Так, можливо, не кожна старша людина фінансово може дозволити собі заняття в басейні, але насправді вони не є такими мегадорогими. Я завжди кажу: замість того, аби ходити в аптеку по ліки і руйнувати свій організм, краще приходити сюди, – додає тренер з плавання.

Вийшов з басейну – одразу в сауну. Любите хамам? Тут він також є!



Салон краси

У Lime Fit Club усе продумано до дрібниць. Спеціально для найвибагливіших клієнтів з метою економії їхнього часу тут облаштували сучасний салон краси, де надають послуги з усіх видів масажу – від лікувального до антицелюлітного, а також SPA-послуг. Тут є і перукарі – майстри чоловічих, жіночих та дитячих стрижок. Надаються й послуги з манікюру, педикюру та депіляції, а воскової чи цукрової – це вже на ваш вибір.

Соляна кімната

Одна з родзинок закладу – соляна кімната. Такого у жодному спортивному клубі області точно немає. Про її користь годі й говорити. Адже тут створений штучний мікроклімат соляних шахт. Покази для відвідування соляної шахти: хронічні захворювання органів дихання – бронхіти, пневмонії, бронхіальна астма; хронічні запальні процеси ЛОР-органів – риніти, синусити, гайморити, хронічні запалення мигдаликів, тонзиліти, ларингіти.

Діти, побувавши в соляній кімнаті, стають більш захищеними від випадкових застуд та вірусів грипу, а їхній організм починає сильніше протистояти хвороботворним подразникам. А фахівці стверджують, що серію з 10–15 сеансів можна прирівняти до відпустки проведеної на морському або гірському курорті. Важливо, що відвідувати соляну кімнату можуть не лише клієнти фітнес-клубу, які мають абонемент, а й гості. Приходити сюди можна усією сім’єю.

Дитяча кімната

Немає на кого лишити малюка? Це не проблема. У Lime Fit Club облаштували чудову, а головне – безпечну, дитячу кімнату з безліччю цікавих іграшок. З вашим малюком займатимуться кваліфіковані няні та вихователі, тож дитина ні на хвилину не залишиться без догляду. Малеча просто обожнює це місце! Дитяча кімната працює з 9:00 до 21:00.

Кафе з меню на всі смаки і вподобання

З Lime Fit не потрібно завантажувати голову думками про приготування їжі! Адміністраторка кафе Світлана розповідає, що меню у них дозволяє кожному знайти щось собі до смаку. Для діток тут пропонують пельмені з телятини і картопляне пюре із запеченим м’ясом курки.

– Поки малі займаються, мами у нас чаюють чи кавують та їдять наші смачні десертики. Плануємо відкрити дитячий розважальний центр. До меню у нас ще додасться піца, картопля фрі. Тут можна буде відзначати дні народження. Якщо говорити про наших клієнтів, то вони зазвичай снідають у нас вівсяною гранолою із сухофруктами або ж можуть замовити омлет, сирники, млинці, крем-супи чи просто випити енергетичний коктейль – і гайда на тренування. А вже після спортивних навантажень можна з’їсти філе індика з диким рисом. М’ясо ми готуємо за унікальною технологією «сувіт», яка зараз дуже популярна в Європі. Це приготування при 30 градусах, коли м’ясо зберігає свої поживні речовини, соковитість, смак. Готуємо за цією технологією і свинину, бо у нас є такі чоловіки, які їдять лише її, – зазначає адміністраторка кафе.

Сайкли – велогонка з імітацією справжньої їзди

Шукаєте адреналіну – вам сюди! Катерина Тітова, фітнес-інструктор (закінчила факультет олімпійського та професійного спорту СНУ), розповідає, що такі сайкли, як у Lime Fit Club, є лише у трьох фітнес-клубах України.

– У нас два види тренувань на велосипедах – сайкл і спінінг. Різниця у тому, як побудоване тренування. Спінінг більш наближений до класичної їзди на велосипеді. Суть сайклу та ж сама, але він насиченіший, там є більше рухів, він більш запальний, з елементами фітнесу. Можна їхати стоячи на сідлі, на одній нозі, перекинути ноги через кермо. Навантаження йде на нижню частину тіла, м’язи живота. В сайклі ще включаються в роботу руки. У нас є проектор, і коли ми вже навчилися їздити перед дзеркалом, вмикаємо відео. Так створюється імітація справжньої їзди на трасі. До речі, наші велотренажери нахиляються вправо і вліво. Таких мобільних у Луцьку немає. Коли люди вперше сідають на такий велотренажер, це викликає у них захват – о, супер, він хитається! Фактично, це справжня імітація їзди. Насправді на таких тренуваннях можна добряче скинути лишніх кілограмів, – додає Катерина Тітова.

Їзда на велосипеді – одне з тренувань, яке дуже полюбляють чоловіки. Якщо вам сумно в тренажерці чи уже не цікаво, то це саме те, що вам потрібно. Хоча, головне бажання, а досягнути гарного результату можна і завдяки іншим тренуванням. Їх тут – безліч різновидів.

– У нас є два фітнес-зали. Один більш спрямований на спокійні заняття, другий заповнений інвентарем – степами, фітболами, батутами. Є навіть слайд-дошка, суть заняття на якій полягає у тому, що людина вдягає бахали і ковзається – це імітація їзди на ковзанах. Тобто фітнес у нас включає силові класи, танцювальні, аеробні, пілатес, йогу, стрейчинг. Як окремі заняття в нас ще є Fly-йога, де ми працюємо на висоті і у гамаку.

– Чи ходять чоловіки на фітнес і чи є вікові обмеження? – запитую Катерину.

– Так. І це аж ніяк не створює ні чоловікам, ні жінкам дискомфортну, навпаки – ніхто не сачкує, усі стараються. Чи є обмеження у віці? Думаю, все залежить від того, як людина почувається. Я дуже часто зустрічаю старших людей з молодим біологічним віком. І вини ще краще працюють, ніж 18-річні. Це правда. Буває, до нас приходять молоденькі дівчата, а у них немає гнучкості, вони дуже кволі. Разом з тим, часто зустрічаю 50-річних жінок, яких просто хочеться фотографувати і всім показувати. Людині й після 50 років не пізно почати змінюватися. Жінки часто починають займатися, бо хочуть бути красивими, а в результаті вони ще й стають здоровішими.

– Консультації зі здорового харчування надаєте?

– Тренер за бажанням клієнта може налагодити і харчування. Не як лікар-дієтолог, а як консультант з дієтології. Ми говоримо про базові моменти. Я сама ніколи не задумувалася над цим, а нещодавно дізналася, що в так звану здорову тарілку мають входити у чітко визначеній пропорції жири, білки і вуглеводи. Так-от найцікавіше, що українська здорова тарілка відрізняється, приміром, від американської. Оскільки ми виросли тут, то у нас генетично закладено споживати наші фрукти, овочі. Звісно, зараз все трішки змішується, але все ж ми не маємо забувати про яблуко, грушу, абрикос, – завершує Катерина.

На який термін можна придбати клубні карти?

Клубні карти для відвідування закладу можна придбати на місяць, на три місяці, півроку або ж рік. Є тут карта повного дня – із 7 до 23 години, або ж карти «активний день», «активний ранок», тобто люди самі собі обирають час, відповідно, тоді й ціна інша. Для дітей, на відміну від інших спортивних закладів міста, тут не обов’язково купувати клубну карту, а можна придбати пакет на місяць, за яким відвідувати басейн і спортивні заняття: це капуейро, бокс, боротьба з елементами акробатики, танці.

І нарешті, чи не найголовніша перевага Lime Fit Club – це заклад для усієї родини, і кожен член сім’ї знайде для себе тут улюблене заняття спортом або ж просто зону відпочинку. Не потрібно відвозити дитину на тренування в один кінець міста, а самому їхати в інший спортклуб! Спільні ж заняття зі своєю половинкою тільки зміцнюватимуть ваші стосунки. Пам’ятайте, здорова родина – це Lime Fit!

Ірина Бура

Адреса Lime Fit Club:

м. Луцьк, вул. Писаревського, 3

Тел.: 067-000 03 25, 095-000 03 25

www.limefit.com.ua


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися