Реальний шлях до вирішення чоловічої проблеми – простатиту
Актуально

Реальний шлях до вирішення чоловічої проблеми – простатиту

18 березня 2020, 21:58
0
1
Сподобалось?
1

В останній час все частіше стали звертатися до лікарів чоловіки, молодші 45 років, зі скаргами на неприємні відчуття внизу живота, печію та біль, затримку сечі або прискорене сечовипускання, часті позиви, неповне випорожнення сечового міхура, зниження ерекції та оргазму. На цьому фоні виникають роздратованість, неврози та депресія.  Ці симптоми можуть свідчити про наявність захворювання сечостатевої системи, серед яких най поширеним є простатит.

 Серед причин виникнення простатиту є нестабільне статеве життя, порушення харчування, малорухомий спосіб життя, шкідливі звички (паління, зловживання алкоголем), закрепи, венеричні та урологічні захворювання, інфекції, хронічні захворювання організму та зниження імунітету.

Щоб уникнути розвитку хвороби, потрібно вести здоровий та активний спосіб життя, уникати переохолоджень, позбутися від хронічних закрепів, впорядкувати статеве життя, зміцнювати імунітет, періодично проходити обстеження у лікаря-уролога, щоб не пропустити початок захворювання.

Для запобігання розвитку простатиту, полегшення перебігу та прискорення одужання рекомендовано застосування фітотерапії - лікування рослинними препаратами. Найбільш дієвими лікарськими рослинами є плоди пальми сереноа репенс, слива африканська, гарбузове насіння. Їх дія направлена на зменшення симптомів захворювань передміхурової залози, полегшення випорожнення сечового міхура, зменшення болю та печії при сечовипусканні. Також додатково призначають вітамін Е, який є антиоксидантом і має імуномоделюючу дію та цинк, що приймає участь у сперматогенезі та дефіцит якого може призвести до розвитку простатиту та аденоми простати. Ретельно підібраний склад рослинних компонентів, вітамінів та мікроелементів в комплексних препаратах забезпечує дію в декількох напрямках, що гарантує результат.

ПРОСТАТА ПЛЮС - рослинний комплекс для чоловічого здоров’я:

зменшує запальні процеси та набряк передміхурової залози;

сприяє нормалізації сечовипускання;

знижує больовий синдром;

попереджає утворення рубцевої тканини в простаті;

підтримує сексуальне та репродуктивне здоров’я.

 Запитуйте в аптеках Вашого міста або за тел:  (044) 592-15-29, 067-710-08-37, 099-203-56-53.

Офіційний представник компанії Healthyway Production, Inc (США) в Україні – ПП «Хелсівей», м. Київ, тел.: (044) 592-15-29  http://healthyway.com.ua/uk/product/prostata-plyus-100-ua/

ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І.Медведя МОЗ України № 3/8-5347-65140Е від 22.01.2018 р. Дієтична добавка. Перед застосуванням ознайомтеся з інструкцією та рекомендована консультація лікаря.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися