«Ми не приховуємо дані щодо коронавірусу», - головний санітарний лікар України
Актуально

«Ми не приховуємо дані щодо коронавірусу», - головний санітарний лікар України

2 березня 2020, 22:49
0
0
Сподобалось?
0

На сьогодні - 2 березня, в Україні обстежують чотирьох осіб на наявність смертельного коронавірусу COVID-19 з Китаю. Проби були взяті у трьох осіб у Києві - всі вони іноземці, та однієї людини з Чернівецької області - жінки, яка нещодавно повернулася з Італії.

Про це повідомив заступник міністерки охорони здоров'я та головний санітарний лікар України Віктор Ляшко під час брифінгу. 

"Станом на 2 березня в Україні не зареєстровано жодного випадку захворювання на коронавірусну інфекцію. Ми не приховуємо дані, ми говоримо тільки правду. Вчора завершили тестування трьох зразків на коронавірусну інфекцію із Івано-Франківської області, з Кропивницького і Києва. Всі три дослідження показали негативні результати", – розповів Ляшко.

Він додав, що наразі в Україні зробили вісім тестів на коронавірус, всі вони були негативними.На сьогодні в лабораторії розпочали дослідження ще на 4 підозри, троє з цих людей - з Києва і одна - з Чернівецької області. 

"Вчора я здійснив візит до Жимомирської дитячої інфекційної лікарні і Рівненської, та в місті Сарни, де інфекційне відділення визначене як госпітальна база для потенційних хворих на коронавірусну інфекцію. Ніякої паніки серед медпрацівників не існує", - зазначив Ляшко.

(дивіться відео з 14 хвилини).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися