Реальний спосіб покращити пам’ять та концентрацію уваги*
Актуально

Реальний спосіб покращити пам’ять та концентрацію уваги*

30 березня 2020, 13:04
0
1
Сподобалось?
1

Погіршилася пам’ять, зʼявилися запаморочення, головні болі, шум у голові, поганий настрій, зниження життєвого тонусу – все частіше такі скарги медики чують від пацієнтів як похилого віку, так і молодих. За даними статистики, частота виникнення порушень мозкової діяльності у 2016 році спостерігалася більше ніж у 80% населення України (порівняно у 2013 роком – у 30% українців).

Причини можуть бути різними: стреси, пов’язані з подіями в країні, емоційні перенавантаження, недостатність занять спортом та свіжого повітря, порушення режиму праці і відпочинку, незбалансоване харчування.

Налагодити режим свого життя буває важко і не так-то й швидко, тому на допомогу приходить фітотерапія. Для профілактики і лікування порушення кровообігу та усунення його наслідків спеціалісти рекомендують прийом комплексів на основі лікарської рослини гінкго білоба. Її лікувальний ефект повʼязаний з покращенням кровопостачання судин головного мозку і насиченням мозкової тканини киснем. Наслідком застосування екстракту гінко білоба є відновлення пам’яті, слуху та уваги, усунення явищ венозного застою та зменшення його проявів, а саме оніміння кінцівок, поколювання та відчуття холоду.

Дослідження показали, що монопрепарати на основі гінкго білоба не дають певного результату, а в комбінації з лікарським рослинами посилюється загальний оздоровчий ефект.

Одним з ефективних засобів для нормалізації мікроциркуляції головного мозку є рослинний комплекс МЕМОРІ БУСТЕР (США), до складу якого входять шість рослинних компонентів: екстракти гінкго білоба, молочний чортополох (розторопша), чорниця, турмерик (куркума), імбир та розмарин.

Ретельно підібраний склад рослин відновлює еластичність судин, запобігає утворенню холестеринових бляшок та тромбів, покращує кровообіг, сприяє насиченню киснем клітин всіх органів (особливо мозку та серця), поліпшує показники крові (підвищується гемоглобін, зменшується густина), ефективно бореться з вільними радикалами (основним ворогом, що спричиняє передчасне старіння).

У результаті застосування МЕМОРІ БУСТЕР регулюється серцевий ритм, відновлюється мозкова діяльність, пам’ять та розумові здібності, зміцнюється імунітет, сповільнюється розвиток хвороби Альцгеймера.

Застосування МЕМОРІ БУСТЕР допоможе зменшити прояви основних симптомів, що пов’язані з недостатністю мозкового кровообігу, покращити енергетичний потенціал організму, подовжити активне життя, запобігти передчасному старінню організму та покращити якість життя.

Запитуйте в аптеках Вашого міста або за тел.:

(044) 592–15–29, (067) 710–08–37, (099) 203–56–53

Офіційний представник компанії «Healthyway Production, Inc» (США) в Україні – ПП «Хелcівей», м. Київ, тел. (044) 592–15–29. www.healthyway.com.ua

Протокол випробувань НАМН України ДУ «Інститут громадського здоров'я ім. О. М. Марзєєва» № 8/2405 від 16.07.2018 р. Дієтична добавка.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися