Волинянам повернуть гроші за невикористаний газ
Актуально

Волинянам повернуть гроші за невикористаний газ

18 квітня 2020, 14:31
0
0
Сподобалось?
0

Наприкінці минулого року компанія «Волиньгаз збут» запропонувала споживачам за літніми цінами придбати газ на осінньо-зимовий період у рамках акції «Твоя енергонезалежність».

Волиняни під час акції викупили 1,89 мільйона кубів блакитного палива та оплатили за запас газу – 11,34 мільйона гривень. Вартість використаного газу склала 5,69 мільйона гривень.

Тепер «Волиньгаз збут» повертає залишки невикористаних коштів всім учасникам акції. Для цього споживачі повинні написати письмову заяву. Кошти можуть бути використані споживачами або для оплати поточного споживання, або бути перераховані за їх заявою на банківський рахунок.

Починаючи з 20 квітня, в Особистому кабінеті на вебсайті 104.ua буде доступний функціонал, який дозволить направити ці кошти на оплату поточного споживання.

«Для отримання коштів на банківський рахунок слід направити на поштову чи електрону адресу нашої компанії office@vlgaszbut.104.ua заяву встановленого зразка або залишити підписану заяву в спеціальній скриньці, яка установлена на вході кожного з Центрів обслуговування клієнтів. Примірник заяви на повернення залишку невикористаних коштів в рамках акції «Твоя енергонезалежність» розміщений за офіційному сайті «Волиньгаз збут». Ми зможемо оперативно повернути кошти відразу як отримаємо вашу письмову заяву», – зазначив директор ТОВ «Волиньгаз збут» Микола Тищук.

Перевірити стан особового рахунку можна в будь-який момент на вебсайті 104.ua або зателефонувавши до контакт-центру за номером (0332) 701-704.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися