Меморі бустер - надійний помічник організму*
Актуально

Меморі бустер - надійний помічник організму*

19 травня 2020, 14:24
0
0
Сподобалось?
0

Недолік мозкового кровообігу проявляється швидкою втомлюваністю, розладом пам'яті, зниженням слуху, шумом в голові, запамороченнями. Причинами таких порушень можуть бути судинні патології (тромбоз, емболія, спазм), інтоксикація (лікарськими препаратами, промисловою  отрутою, інфекції), аутоімунні процеси, травми, порушення з боку ендокринної системи і т.п. Звуження або закупорка судин, призводить до спазмів і атрофії дрібних капілярів, що веде до недостатнього кровопостачання клітин головного мозку. В результаті головний мозок не отримує необхідної кількості кисню і поживних речовин, що приводить до порушень обмінних процесах і загибелі клітин.

Основним завданням при терапії даних захворювань є відновлення нормального кровотоку в судинах, доставка до тканини енергетичних речовин, виведення токсинів. Останнім часом фахівці рекомендують спеціальні комплекси на основі рослинних компонентів, які підсилюють ефект терапії і допомагають досягти більш тривалої ремісії.

В аптеках України представлена ​​біологічно активна добавка «МЕМОРІ БУСТЕР» виробництва компанії Хелсівей Продакшен (США). Основними компонентами комплексу є екстракти рослин Гінкго білоба, молочного чортополоху (розторопша), чорниці, турмерика, імбиру та розмарину.

Екстракт Гінкго білоба стимулює тонус і збільшує циркуляцію крові в судинах головного мозку, підвищує еластичність і розширює стінки судин головного мозку. Таким чином, покращується постачання кисню та поживних речовин до мозку, знижується рівень холестерину, що особливо важливо в похилому віці, а також покращується кровообіг по всьому організму, нормалізується артеріальний тиск.
Завдяки карнозоновій кислоті, яка є діючою речовиною Розмарину, відбувається запобігання вікових змін в головному мозку, регулюється артеріальний тиск.
Чорниця зміцнює стінки тонких судин, запобігаючи їх ламкості, а також сприяє підвищенню гостроти зору.
Молочний чортополох (розторопша) має антиоксидантну, антитоксичну і протисклеротичну дію.
Імбир знімає головний біль, попереджає розвиток «морської хвороби».
Турмерік (куркума) знижує рівень холестерину, має антибактеріальну, протизапальну і антиоксидантну дію.

«МЕМОРІ БУСТЕР»

• ВІДНОВЛЮЄ МОЗКОВИЙ ТА ПЕРИФЕРИЧНИЙ  КРОВООБІГ
• ПОКРАЩУЄ ПАМ'ЯТЬ ТА КОНЦЕНТРАЦІЮ УВАГИ
• ЗМЕНШУЄ ШУМ І ДЗВІН У ВУХАХ
• ПІДВИЩУЄ ГОСТРОТУ ЗОРУ
• НОРМАЛІЗУЄ ФУНКЦІЮ ВЕСТИБУЛЯРНОГО АПАРАТУ
• ЗМІЦНЮЄ СЕРЦЕВО-СУДИННУ СИСТЕМУ

 ЗАПИТУЙТЕ В АПТЕКАХ АБО ЗА ТЕЛ.:  

(044) 592-15-29,  (067)-710-08-37, (099) 203-56-53

Офіційний представник компанії Хелсіей Продакшен, Інк (США) в Україні - ПП «Хелсівей». м Київ, тел .: (044) 592-15-29 www.healthyway.com.ua

Протокол випробувань НАМН України ДУ «Інститут громадського здоров'я ім.О.М.Марзєєва» № 8/2405 від 16.07.2018 р. Дієтична добавка. Перед застосуванням ознайомитися з інструкцією і проконсультуватися з лікарем. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися