Система духовного та  фізичного самовдосконалення  Фалуньгун повертає до життя*
Актуально

Система духовного та фізичного самовдосконалення Фалуньгун повертає до життя*

11 червня 2020, 12:53
1
2
Сподобалось?
2

У 2003 році в житті художниці-реставраторки Барбари Шафер сталася катастрофа: працюючи під високою стелею Македонської православної церкви в Мельбурні, жінка впала із семиметрової висоти. «Останнє, що я почула, як моя голова гупнула об бетон», – згадувала згодом Шафер. Прокинувшись в калюжі крові, вона насилу доповзла до телефона і викликала швидку.

Падіння було катастрофічним. У черепі виявили безліч переломів, ніс і носові пазухи розчавлені, коліно зігнуте в декількох місцях, верхня щелепа зламана у трьох ділянках. Хірурги наклали безліч швів, але ускладнення і постійний біль, який переслідував жінку, були жахіттям. Лікарі чекали тільки погіршення ситуації...

Через сім тижнів після операцій, будучи ще вся в бинтах, Шафер спробувала виконувати вправи східної практики Фалуньгун і читати «Чжуань Фалунь» – основну книгу вчення. Вона сказала, що завдяки цьому її зір відновився, припинився болісний шум у вухах. Вона позбулася й інших проблем зі здоров’ям, які були у неї до нещасного випадку: серйозні розлади травлення, мігрені, алергії, занепокоєння і депресія.

Що таке Фалуньгун

Про неймовірні випадки одужання завдяки Фалуньгун свідчить велика кількість людей у всьому світі. Це підтверджують медичні дослідження, проведені в Америці, Китаї, Білорусі та інших країнах.

Фалуньгун (інша назва Фалунь Дафа) – практика вдосконалення душі і тіла, яка почала публічно поширюватися в Китаї з 1992 року. Головна увага у ній приділяється моральності людини. Основний принцип цієї школи: чесність, доброта і терпіння. Система також включає виконання п’яти комплексів нескладних енергетичних вправ.

Визнання у світі

Практика Фалуньгун поширилася в більш ніж 100 країнах і регіонах світу, де вона дістала понад 4000 нагород за внесок в оздоровлення суспільства. У деяких державах Азії її викладають в школах і поліцейських академіях.

Книгу «Чжуань Фалунь», де розкрито основи вчення Фалунь Дафа, перекладено більш ніж на 40 мов світу, а також відеоінструкцію до вправ ви можете знайти на сайті: Falundafa.org

FalunDafa Intro UKR from Alexey P. on Vimeo.

Переслідування у КНР

Але, попри значний позитивний ефект Фалуньгун, 20 років тому китайська влада почала жорстоко переслідувати тих, хто ним займається в КНР. Ініціював репресії тогочасний генсек КПК Цзян Цземінь. Він угледів у зростаючій популярності цього вчення загрозу для свого авторитарного правління, оскільки, згідно з даними соцопитування, 1998 року чисельність послідовників Фалуньгун значно перевищувала кількість членів компартії. Людей почали запроторювати до в’язниць та піддавати тортурам. Ці репресії в КНР тривають і досі. Переслідування Фалуньгун уже засудили уряди багатьох країн.

Більше інформації: http://fofg.in.ua (0673842527)


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Людмила
    Людмила

    Вже 10 років виконую медитативні оздоровчі вправи Фалуньгун й намагаюся керуватися в житті принципами "Істиниа-Доброта-Терпіння"

    13 червня 2020, 10:35
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися