Автокредит – приємна подорож з Креді Агріколь*
Актуально

Автокредит – приємна подорож з Креді Агріколь*

9 липня 2020, 15:41
0
0
Сподобалось?
0

Придбати перше авто або змінити стару модель на нову – звичне бажання. Статистика Креді Агріколь свідчить, що навіть під час карантину українці не відкладають свої автомобільні мрії на потім. За перші п’ять місяців року ми видали понад один мільярд гривень автокредитів, так само, як і минулого року.  В Україні ми надаємо кожен третій кредит на авто! Така довіра клієнтів говорить сама за себе. Тому, якою б не була ваша автомобільна мрія, ми обов’язково допоможемо її втілити.

Роман Шарук, директор регіонального відділення Креді Агріколь Банку в Луцьку

Навіть за обмеженого бюджету завжди є вибір: придбати авто з пробігом чи нижчого класу власним коштом або взяти кредит на нове авто і вищого класу. У Креді Агріколь Банку є доступні кредитні програми на нові авто із салону.  Для клієнтів з мінімальним бюджетом у нас є готові пропозиції – кредит на авто з авансовим внеском лише від 10% його вартості та вигідними процентними ставками, навіть від  0,01% річних. До того ж, Креді Агріколь має ексклюзивні умови кредитування з понад 15 провідними автовиробниками, серед яких: Renault, Citroen, Peugeot, Toyota, Nissan, Opel, Mazda, Suzuki, BMW тощо.

Не розгубитися та обрати кращий варіант автомобіля і програми кредитування клієнтам допоможуть менеджери в автосалоні. А вже після підписання кредитного договору клієнт одразу забирає свій автомобіль.

Ще один варіант заощадити – придбати в кредит авто з пробігом. Це можна зробити як у салоні, так і у фізичних осіб. Креді Агріколь кредитує купівлю б/в автівок на строк до п’яти років та з авансовим внеском від 30% його вартості.

Креді Агріколь – банк №1 серед автолюбителів

Креді Агріколь є лідером на ринку автокредитування з часткою близько 40% серед банків. Понад 60 000 автолюбителів вже обрали нас як надійного партнера. У чому секрет нашого успіху? В піклуванні про клієнтів. Ми пропонуємо прозорі та лояльні умови кредитування – жодних прихованих комісій та інших неочікуваних платежів. Креді Агріколь –  єдиний в Україні банк, який має міжнародний сертифікат ISO 9001 за напрямом автомобільного кредитування.  А це гарантія якості обслуговування!

Щоб убезпечити наших клієнтів під час пандемії COVID-19, ми пропонуємо їм оформити поліс КАСКО дистанційно. Достатньо лише надіслати скановані копії необхідних документів.

Сподіваємося, що Креді Агріколь цінують не лише за вигідні умови кредитування, а й за нашу соціальну відповідальність та підтримку зелених  ініціатив. Ми щороку в рамках проєкту «Дерево за автокредит» командою висаджуємо нові дерева від імені клієнтів, які отримали у нас кредит на авто. А для власного корпоративного користування купуємо електромобілі. Тож ми не шкодимо екології під час ділових подорожей. І, звісно, обов’язково підтримаємо і ваш ековибір та запропонуємо кредит на купівлю електромобіля.

Конкретними вчинками доводимо, що ви можете покладатися на Креді Агріколь! 


Банківська ліцензія № 99 від 12.10.2011 р


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися