Чому знижується імунітет і ми хворіємо*
Актуально

Чому знижується імунітет і ми хворіємо*

31 серпня 2020, 14:41
0
0
Сподобалось?
0

Постійне загострення герпесу? Алергія? Грибкові захворювання? Загострення хронічних запальних процесів (цистит, тонзиліт, синусит)? Порушення роботи кишечника? Часті застуди? Загальна слабкість і підвищена стомлюваність?

Ці симптоми безпосередньо вказують на той факт, що імунна система дала збій. Причинами зниження імунітету може бути неправильне харчування, шкідливі звички, стреси, хронічні недосипання, фізичні та розумові навантаження, екологічно несприятливі умови. Згодом всі ці фактори накопичуються і негативно позначаються на здоров'ї людини.

Для відновлення сил та посилення імунних процесів в організмі рекомендується прийом імуностимуляторів. Одним з природним імуностимулятором є ліана КОТЯЧИЙ КІГОТЬ (Uncaria tomentosa).

Ця рослина володіє потужною імуностимулюючою дією. Тому її  застосування доцільно при зниженому імунітеті, вірусних і бактеріальних інфекціях, хронічних запальних захворюваннях верхніх дихальних шляхів.

КОТЯЧИЙ КІГОТЬ володіє протизапальною властивістю, що дозволяє успішно застосовувати його при запальних процесах в суглобах і органах сечостатевої системи.

Завдяки кардіологічній властивості рослини є можливість м'яко нормалізувати артеріальний тиск і перешкоджати утворенню бляшок у кровоносних судинах.

Застосування КОТЯЧОГО КІГТЯ прискорює рубцювання виразки шлунка і 12-палої кишки, що обумовлює його противиразкову властивість.

КОТЯЧИЙ КІГОТЬ володіє детоксикаційною дією - покращує роботу печінки по переробці і виведенню токсинів.

Застосування КОТЯЧОГО КІГТЯ дозволить полегшити перебіг хвороби, а також прискорити процес одужання.

ЗАПИТУЙТЕ В АПТЕКАХ АБО ЗА ТЕЛ.:  (044) 592-15-29,  (067)-710-08-37, (099) 203-56-53

 Форма випуску: 60 та 180 капсул.

ПП «Хелсівей» - офіційний  дистриб’ютор Healthyway Production, Inc (США) в Україні.  м. Київ, тел. для довідок: (044) 592-15-29.    www.healthyway.com.ua

Протокол випробувань НАМН України ДУ «Інститут громадського здоров'я ім.О.М.Марзєєва» № 8/2405 від 16.07.2018 р. Дієтична добавка. Перед застосуванням ознайомитися з інструкцією і проконсультуватися з лікарем.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися