Чому мій чоловік став іншим…*
Актуально

Чому мій чоловік став іншим…*

5 жовтня 2020, 17:00
0
0
Сподобалось?
0

Що робити, якщо коханий став якимось іншим... Вічні причіпки, невдоволення через дрібниці, образа. А був же іншим, хорошим. Як показує життя, у чоловіків після 40 років можуть відбуватися зміни в роботі сечостатевої системи. Можливий ризик розвитку простатиту.

Причинами простатиту можуть стати інфекції і бактерії. А через малорухливий спосіб життя відбувається порушення кровообігу в статевих органах, що веде до застою крові в простаті. І якщо вчасно не розібратися в цьому питанні, то простатит може перейти в хронічну форму. На жаль, не завжди чоловік звертає увагу на ознаки хвороби, що починається, і ігнорує їх.

Що ж відчуває чоловік при простатиті?  Простатит починається непомітно, але з наростаючою силою. Його можна запідозрити по прискореному сечовипускання, при тому, що почуття повного сечовипускання – немає. Вдень він ще може потерпіти, а ось ніч перетворюється на тортури.

Ще одна неприємна ознака – больові відчуття, які можуть віддавати в нижню частину живота або ногу. Тут про інтимну близькість і говорити не доводиться. Зниження потенції, неприємні відчуття під час статевого акту, хвороблива еяколяція.

Ці симптоми можна пояснити – збільшується передміхурова залоза і тим самим йде тиск на сечовипускальний канал, починається запалення.

Але ми, жінки, можемо допомогти своїм близьким. Потрібно тільки вчасно розгледіти і проявити трішки уваги і терпіння. Простатит – це хвороба, але її можна попередити.

ПРОСТАТА ПЛЮС – новий підхід в профілактиці і в комплексному лікуванні захворювань передміхурової залози.

УВАГА! АКЦІЯ!

При замовленні ПРОСТАТА ПЛЮС  100 капсул – у подарунок Котячий кіготь 60 капсул (для зміцнення імунітету).

*Під подарунком мається на увазі сплата за акційний товар 1 грн.

Замовлення приймаються у робочі дні з 9-00 год. до 17-00 год. за телефонами:

 (044) 592-15-29,  (067)-710-08-37, (099) 203-56-53

Акція діє з 5 по 30 жовтня 2020 р. Вартість ПРОСТАТА ПЛЮС 100 капсул – 520 грн. КОТЯЧИЙ КІГОТЬ 60 КАПСУЛ – 1 грн.

Відправка товару через авто перевізника Нова Пошта.

Доставка безкоштовна.

Офіційний представник компанії Healthyway Production, Inc (США) в Україні - ПП «Хелсівей», м.Київ, тел. (044) 592-15-29 www. healthyway.com.ua
ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.. акад.. Л.І.Медведя МОЗ України № 3/8-5347-65140Е від 22.01.2018 р. Дієтична добавка. 

Протокол випробувань НАМН України ДУ «Інститут громадського здоров'я ім.О.М.Марзєєва» № 8/2405 від 16.07.2018 р. Дієтична добавка..

Перед застосуванням ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися