Встановлений факт: кофермент Q10 продовжує молодість і зберігає життя
Актуально

Встановлений факт: кофермент Q10 продовжує молодість і зберігає життя

27 жовтня 2020, 10:08
0
0
Сподобалось?
0

Всі процеси (хімічні, обмінні ...), які відбуваються в організмі людини, залежать від достатньої наявності коферменту Q10 (убіхінон, «всюдисущий»).

Кофермент Q10 синтезується в організмі, і більша його частина знаходиться в серці, печінці, нирках і підшлункової залози. А так як ці органи споживають величезну кількість енергії, рівень коферменту Q10 должен бути високим і достатнім.

До 30-ти років організм самостійно синтезує кофермент Q 10 майже до 300 мг на добу. З віком, а також при значних фізичних навантаженнях, хронічних стресах, частих простудних захворювань витрата убіхінона значно зростає, що й обумовлює розвиток його дефіциту в організмі в цілому. Відповідно, запускаються процеси передчасного старіння, з'являється надлишкова маса тіла, і головне, починаються зміни в серцево-судинній системі і розвиваються патології імунної системи.

Щоб мати відмінне здоров'я, і відповідно, бути красивим, необхідно включити в свій щоденний раціон харчування продукти, які багаті коферментів Q10.

Це в першу чергу м'ясо - яловичина, телятина, курятина, лівер (серце, печінку і нирки). Також оливкова, соєва, кунжутна, бавовняне і кукурудзяна олія повинні використовуватися в якості заправки для салатів. Яйця, морепродукти і морська риба багаті на кофермент Q10.

Серед овочів найбільшу кількість коферменту Q10 міститься в цвітній капусті, часнику, моркви, шпинаті, солодкому перці. Горіхи (волоські горіхи, фісташки, фундук, мигдаль) і насіння є також додатковим джерелом коферменту Q10.

Численними дослідженнями була підтверджена ефективність прийому коферменту Q10 при кардіологічних та імунних захворюваннях, захворюваннях печінки, пародонтозі. Відзначається позитивна дія коферменту Q10 і при цукровому діабеті, алергіях, виразкових уражень шлунка та 12-палої кишки. Також при призначенні коферменту Q10 спортсменам відзначається підвищена витривалість організму до важких фізичних навантажень. Особливе значення застосування коферменту Q10 займає і в боротьбі із зайвою вагою.

Дія коферменту Q10 обумовлено його властивостями: антиоксидантні, антиатеросклеротичні, антиритмичні, гіпотензивні, гепатопротекторні.

Сьогодні питання отримання достатньої кількості коферменту Q10 стає дуже актуальним у зв'язку з економічними аспектами.

Заповнити дефіцит коферменту Q10 і підтримувати його на відповідному рівні допоможе додатковий прийом КОЕНЗИМ Q 10 УЛЬТРА.

У складі однієї капсули знаходиться профілактична доза коферменту Q10 - 30 мг, що дозволяє регулювати прийом від 1 до 2-х капсули в день при різних станах.

ЗАПИТУЙТЕ В АПТЕКАХ АБО ЗА ТЕЛ .: (044) 592-15-29, (067)-710-08-37, (099) 203-56-53

Офіційний представник компанії Healthyway Production, Inc (США) в Україні – ПП «Хелсівей», м. Київ, тел.: (044) 592-15-29  www.healthyway.com.ua

Протокол випробувань НАМН України ДУ «Інститут громадського здоров'я ім.О.М.Марзєєва» № 8/2405 від 16.07.2018 р. Дієтична добавка.. Перед застосуванням ознайомитися з інструкцією і проконсультуватися з лікарем.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися