Продавай зручно, продавай сучасно, продавай онлайн — продавай у Prozorro на SmartTender*
Актуально

Продавай зручно, продавай сучасно, продавай онлайн — продавай у Prozorro на SmartTender*

30 жовтня 2020, 09:08
0
0
Сподобалось?
0

Зараз у спільноті підприємців тільки і розмов, що про наслідки локдауну, можливе повернення до жорсткого карантину та моторошне словосполучення «світова фінансова криза». Як вчить нас народна мудрість, розумний господар готує собі на зиму канали збуту ще з літа чи хоча б на початку осені. Тож давайте дізнаємося трохи більше про таку прекрасну можливість диверсифікувати власні джерела прибутку, як публічні закупівлі Prozorro, та про електронний торговельний майданчик SmartTender.biz. 

Чому варто спробувати себе у торгах Prozorro, навіть якщо у вас є й інші канали збуту...

Головне правило бізнесу полягає в тому, що без зростання підприємство починає втрачати здобуті позиції. Якщо не зростаєте ви — зростає конкурент. Якщо ви сподіваєтесь лише на минулі досягнення та наявну клієнтську базу — на вас чекає послаблення позицій. Тобто, якщо є можливість розвиватись — потрібно розвиватись. 

Для людини, в якої вже є працюючий бізнес, публічні закупівлі державних та комунальних установ — це додатковий ринок збуту з практично необмеженою з точки зору окремого учасника кількістю потенційних клієнтів. Щороку у системі Prozorro відбувається шалена кількість торгів на загальну суму, що вимірюється сотнями мільярдів. 

Цьогоріч загальні витрати на закупівлі впритул наблизились до психологічної позначки в 1 000 000 000 000 гривень. Це означає, що, навіть беручи до уваги конкуренцію, навіть постачальник специфічних товарів чи послуг зможе знайти для себе свою нішу та додаткових клієнтів, на яких не потрібно буде витрачати рекламні бюджети, будувати маркетингові стратегії та перекреативлювати інших гравців ринку. 

Навіть в умовах гіпотетичного поглиблення фінансової кризи цей ринок нікуди не дінеться — будуть замовлення, будуть тендери, будуть бюджети. Тому будь-кому, хто хоче зберегти та примножити результати своєї кропіткої праці у ролі підприємця, варто звернути увагу на державні закупівлі. Можливо, саме так ви і заробите свій перший мільйон доларів.

Як майданчик SmartTender сприяє вашому успіху у Prozorro

Робота з державними тендерами відбувається за посередництва незалежних операторів — електронних торговельних майданчиків, офіційно акредитованих системою Prozorro. Такі платформи були передбачені Законом «Про публічні закупівлі» для створення конкуренції і стимулювання розвитку. 

Всі оператори стабільно забезпечують цілодобовий доступ до функціоналу системи, але можуть відрізнятись додатковими можливостями та власними розробками. Так майданчик SmartTender.biz зробить вашу роботу у Prozorro комфортнішою за допомогою наступних унікальних сервісів:

  1. Термінове виготовлення довідки від МВС про відсутність судимості. Після перемоги у тендері ви маєте протягом 10 календарних днів підтвердити відсутність підстав для відхилення вашої пропозиції, серед яких — наявність судимостей. Такий документ видається протягом 30 днів з моменту звернення, проте на майданчику SmartTender його можна отримати у три кліки та менше ніж за 2 дні! 
  2. Професійна юридична підтримка учасників закупівель Prozorro. Майданчик створив цілий відділ з досвідченими юристами, які мають величезний досвід перевірки та підготовки тендерних пропозицій, написання скарг до АМКУ та навіть успішного захисту інтересів замовника перед Тендерною колегією. Загальний бюджет закупівель, у яких юристи SmartTender допомогли здобути перемогу своїм клієнтам, вже перевищує 10 000 000 000 гривень. 
  3. Регулярні онлайн- та офлайн-семінари для користувачів. Майданчик веде активну діяльність, спрямовану на сприяння успіху учасників публічних закупівель — щомісяця проводяться вебінари на гострі теми цього напряму за участі власних та запрошених експертів галузі. Крім того, незабаром, 23 жовтня 2020 року, у рамках Академії SmartTender відбудеться і новий офлайн-семінар для постачальників Prozorro.

Все це значно збільшить ваші шанси на перемогу у тендерах і допоможе побудувати на цьому ринку стабільний і передбачуваний ринок збуту власних товарів і послуг. 

Чим закупівлі Prozorro відрізняються від тих тендерів, які проводились у минулому

Найбільш розповсюджений страх тих підприємців, які досі не зайшли на ринок публічних закупівель, полягає у тому, що вони зустрілись із жахами старих конкурсних закупівель, які проводились в Україні до створення Prozorro — «паперових» тендерів. Тоді чесна конкуренція під час торгів зустрічалась рідко — навіть дізнатись про торги могли лише обрані. 


Але у 2016 році закупівлі перевели у систему Prozorro, створену як продукт співпраці держави, бізнесу і суспільства. Функціонуючи за принципом «всі бачать все» та практично унеможливлюючи більшість зловживань з боку користувачів, ця система є однією з найпрозоріших у світі. Реформа цієї галузі визнана найбільш ефективною за весь час незалежності України. Отже, настав час позбутись неактуальних страхів і нарешті почати заробляти гроші. 

Реєструйтесь у Prozorro, беріть участь у торгах і вигравайте разом зі SmartTender!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися