Особливості підвищення імунітету*
Актуально

Особливості підвищення імунітету*

11 листопада 2020, 11:39
0
0
Сподобалось?
0

Компанія Хелсівей представляє два препарати, які зміцнюють імунітет і підвищують опірність організму: АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ І КОТЯЧИЙ КІГОТЬ.

Обидва препарати благотворно впливають на формування імунної відповіді, але мають свої особливості. Як вибрати саме те, що необхідно вашому організму?

Найправильніший підхід - це звернутися до свого сімейного лікаря, який, знаючи особливості і потреби Вашого організму, підкаже, що показано саме Вам.

Ми розберемо ключові відмінності між препаратами Акулячий хрящ і Котячий кіготь в контексті підвищення імунітету.

АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ - являє собою суміш мукополісахаридів, глікозаміногліканів, мікроелементів і вітамінів. Є джерелом для відновлення хрящової, сполучної і кісткової тканин, має яскраво виражену протизапальну і загальнозміцнюючу дію.

Отже, показаннями до його застосування є всі порушення в роботі опорно-рухового апарату з запальним компонентом, а також профілактика сезонних загострень (артрити, артрози, остеохондрози, травми, післяопераційний період).

КОТЯЧИЙ КІГОТЬ в своєму складі має алкалоїди, флавоноїди, дубильні речовини, які володіють потужним антиоксидантним, детоксикаційні, імуностимулюючу та протизапальну дію.

Тому рекомендований до застосування як загальнозміцнюючий засіб, для підвищення опірності організму при хронічних інфекціях, бактеріальних і вірусних ураженнях, порушеннях роботи шлунково-кишкового тракту і серцево-судинної системи.

КОТЯЧИЙ КІГОТЬ ВИЗНАНО ОДНИМ ІЗ НАЙСИЛЬНІШИХ ІМУНОМОДУЛЯТОРІВ.

Показаннями до його застосування є хронічні патології, профілактика простудних та інфекційних захворювань, очищення від шлаків і токсинів, зміцнення і підвищення захисних сил організму.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися