Як вибрати телевізор: про що мовчать консультанти
Актуально

Як вибрати телевізор: про що мовчать консультанти

25 листопада 2020, 17:51
1
0
Сподобалось?
0

Купівля телевізору для багатьох перетворюється на справжній квест, особливо якщо очікувати від магазину зваженої рекомендації. Консультанти зазвичай рекламують той товар, який їм вигідніше продати та замовчують певні моменти, на яких покупець дійсно може заощадити.

Ми запитали представників відомого магазину техніки Eldorado про секрети, що дозволяють покупцеві швидко та вигідно придбати відмінний сучасний телевізор и отримали дуже цікаві відповіді.

Бренди «другого ешелону» не поступаються у якості лідерам

Великі бренди техніки витрачають величезні ресурси на маркетинг. Однією з програм підвищення продажів є стимулювання безпосередньо продавців певними бонусами. Таким чином, консультанти стають зацікавленими у продажі конкретних брендів та приділяють саме їм більше уваги під час спілкування з клієнтами, а виробники без гучного імені залишаються «поза зоною».

Яскравий приклад - KIVI тв. Телевізори цього бренду відрізняються:

· якісною фабричною збіркою;

· використанням матриць та інших комплектуючих кращих виробників на ринку;

· сучасним та функціональним програмним забезпеченням на базі Android;

· відмінною гарантійною та післяпродажною підтримкою.

Часто буває, що певна модель телевізорів Samsung та Kivi збираються на одному заводі та зі схожих комплектуючих. Проте перший звичайно коштуватиме дорожче. Навіщо гнатися за брендом, якщо якість від цього ніяк не зміниться?

Більше діагональ – не завжди краще

Вибираючи телевізор, більшість людей намагається підібрати максимальну для свого бюджету діагональ. Але не все так очевидно, як здається на перший погляд. Іноді телевізор на 32 дюйма коштує дорожче ніж модель з діагоналлю 43 та навіть 50 дюймів.

Чому так? А тому, що на фінальну якість картинки, крім роздільної здатності матриці, яка власно й є визначальним фактором, впливає ще цілий ряд параметрів, а саме:

· частота оновлення екрану. У більшості телевізорів вона знаходиться на позначці 60 Гц, проте є моделі з 120 та навіть 144 Гц. Збільшення частоти дозволяє домогтися більш плавної зміни кадрів, що особливо помітно в динамічних сценах;

· розширений динамічний діапазон HDR – технологія коригування яскравості в різних ділянках кадру. Вона дозволяє зробити темні сцени більш контрастними, а пересвечені – чіткими. Таким чином підвищується деталізація та загальний комфорт для очей.

Для більшості міських квартир, де площа кімнат не перевищує 30 м2 оптимальний розмір телевізора 43-50 дюймів. Його комфортно дивитися з відстані в 3-5 метрів. Детальніше розглянути телевізор на 50 дюймів з якісним дисплеєм і корисними технологіями та отримати додаткову інформацію можна за посиланням https://eldorado.ua/led/c1038962/8158=15734/.

Увага на матрицю!

Третій важливий параметр при оцінці телевізору – тип встановленої матриці. Сьогодні пальму першості ділять технології IPS та AMOLED в різних варіантах реалізації. Перша має невисоку ціну та не втрачає працездатності десятиліттями. При цьому через технологічні особливості підсвічування, в ній неможливо добитися ідеального чорного кольору.

Друга найсучасніша технологія на органічних світлодіодах. Дуже енергоефективна та дозволяє отримати максимальну контрастність зображення без засвічення темних ділянок. Однак вартість таких ТВ може бути на 30-50, а іноді і більше відсотків вище.

Оцінюйте обрану техніку за всіма перерахованими параметрами, й тоді, без сумніву, точно не зробите помилку у виборі. Вдалої покупки!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Владимир Иващенко
    Владимир Иващенко

    Свет является одним из базовых условий нашей жизни. Потому освещение играет критически важную роль: грамотно подобранные светильники могут сделать дом и офис комфортнее и уютнее, а их декор – более стильным. Наиболее популярным типом оснащения давно считается светодиодное, оно сейчас пользуется спросом и почти каждый устанавливает себе современное освещение - https://fpluslight.com.ua/

    11 вересня 2021, 13:18
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися