Поліщуку призначили зарплату у 60 тисяч
Актуально

Поліщуку призначили зарплату у 60 тисяч

17 грудня 2020, 20:28
0
0
Сподобалось?
0

Під час третього пленарного засідання Луцькради депутати затвердили премію та надбавки до окладу новообраного міського голови Ігоря Поліщука.

Рішення підтримали 37 з 39 присутніх обранців, повідомляє Суспільне.

Очільник міста отримуватиме щомісяця від 55 до 60 тисяч гривень, - начальниця відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима.

«Думаю, неетично коментувати свою заробітну плату», - сказав міський голова Ігор Поліщук. З його слів, усі проголосовані депутатами надбавки встановлені згідно чинного законодавства.

«Все відповідно до тих вимог і норм КМУ, які на сьогодні є. – Вам на прожиття вистачить? – Думаю, що так», - сказав Ігор Поліщук.

Більше про дохід міського голови розповіла начальниця відділу кадрової роботи та нагород міськради Віра Гудима. Чиновниця каже: оклад очільника міста - 15 тисяч 900 гривень. Решта грошей - надбавка за виконання особливо важливих завдань, за вислугу років, преміювання і виплата матеріальної допомоги на оздоровлення та соціально-побутове забезпечення. «Встановлюється, крім того, преміювання, відповідно до умов колективного договору», - пояснила Віра Гудима.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися