Заговорили про введення жорсткого карантину у Луцьку та Луцькому районі
Актуально

Заговорили про введення жорсткого карантину у Луцьку та Луцькому районі

10 квітня 2021, 09:51
0
0
Сподобалось?
0

Волинь перебуває на межі потрапляння до червоної карантинної зони через високий рівень госпіталізацій хворих на коронавірус та важких хворих.

18 вільних ліжкомісць з доступом до кисню залишилося у Волинській обласній інфекційній лікарні, 23 таких місця ще є в інфекційному стаціонарі Волинської обласної лікарні у Боголюбах, ще 50 – у тимчасовомо інфекційному госпіталі у Луцьку на базі міського пологового будинку.

У Волинській облдержадміністрації заговорили про ймовірність введення у Луцьку та Луцькому районі жорстких карантинних обмежень. Водночас голова Луцької міської ради Ігор Поліщук наголосив, що відповідні рішення уповноважені приймати тільки місцеві ради.

- Питання посилення карантинних заходів ми поки що не розглядаємо. Але ситуація може змінитися у будь-який момент, бо ситуація несприятлива – якби ми раніше не запустили додатковий коронавірусний госпіталь у Луцьку, ми б уже не мали куди класти ковідних хворих. На жаль, пандемія набирає обертів. Ми ще маємо певні резерви для створення додаткових ліжкомісць у Луцьку та  у Боголюбах. Звичайно не хочеться, щоб ми потрапили до червоної зони епідеміологічної небезпеки, адже це втрати для бізнесу і для людей, котрі залишаться без роботи, - зазначив Ігор Поліщук під час свого сьогоднішнього ранкового онлайн-брифінгу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися