Меню для відновлення печінки
Актуально

Меню для відновлення печінки

17 травня 2021, 17:13
0
0
Сподобалось?
0

Печінка – це своєрідний «фільтр», який захищає наш організм від шкідливих речовин (алкоголь, жирна їжа, хімічні добавки в продуктах харчування, ліки). Підтримати і відновити печінку в домашніх умовах дуже просто.

Гарбуз

Печінка «любить» яскраві фрукти з червоною і помаранчевою мʼякоттю. Завдяки високому вмісту рідкісного вітаміну Т гарбуз сприяє засвоєнню важкої їжі і розвантажує печінку. А також встановлено, що гарбуз сприяє зниженню ваги, що особливо важливо для жінок.

Ламінарія

Або як її ще називають – морська капуста. Листя ламінарії на 5% складаються з солей альгінової кислоти, яка отримала назву «природного утилізатора шкідливих речовин». Альгінати пов'язують деякі хімічно активні сполуки, а також солі важких металів. В результаті, сприяють очищенню організму від шкідливих речовин.

Молочні продукти

Нежирні сорти кефіру, ряжанка, йогурт –  всі ці продукти підтримують мікрофлору кишечника і сприяють виведенню шкідливих речовин з організму.

Курага

Нещодавно фахівці з’ясували, що регулярне вживання кураги знижує ризик виникнення раку печінки. Фенольні компоненти, що містяться в куразі, здатні бути ефективною зброєю проти так званого "метаболічного синдрому" , який супроводжується ожирінням і запальними процесами в організмі

Оливкова олія

Містить вітамін Е – головний антиоксидант. Він захищає організм від впливу вільних радикалів – речовин, що утворюються під дією сонячного світла, сигаретного диму, забрудненого повітря і радіації. Оливки допомагають нейтралізувати будь-які токсичні для організму речовини.

Вітамін А. Міститься у всіх червоних і помаранчевих фруктах. Особливо багаті каротином морква, буряк, абрикоси, болгарський перець, гарбуз.

Вітамін Е. Є в злаках, рослинній олії, рибі.

Омега 3 жирні кислоти. Ними багата жирна риба типу оселедця, форелі або скумбрії.

Рибофлавін (вітамін В 2). Його багато в персиках, грушах, буряках і шпинаті.

Ліпоєва кислота. Знаходиться в молочних продуктах, шпинаті, яловичині.

Прийом гепатопротекторів – засобів, які відновлюють і захищають від пошкодження клітини печінки.

ГЕПАХЕЛС – рослинний гепатопротектор, має жовчогінні, сечогінні та детоксикаційні властивості.

ЗАПИТУЙТЕ ГЕПАХЕЛС В АПТЕКАХ ВАШОГО МІСТА

АБО ЗА ТЕЛ.:  (044) 592-15-29,  (067)-710-08-37, (099) 203-56-53

Офіційний представник компанії Healthyway Production, Inc (США) в Україні - ПП «Хелсівей», м.Київ, тел. (044) 592-15-29 www.healthyway.com.ua


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися