Як підняти і зміцнити імунітет
Актуально

Як підняти і зміцнити імунітет

24 травня 2021, 09:58
0
0
Сподобалось?
0

Ослаблений імунітет - це проблема, яка призводить до різних простудних захворювань, слабкості та інших проблем.

Здоровий сон. Численні дослідження підтвердили, що люди, які сплять по 7 годин на добу, в три рази частіше хворіють на застуду, ніж ті, які сплять по 8 годин. Різниця лише годину, але результат сам говорить про себе. Отже, потрібно висипатися.

Миття рук. Регулярно мити руки з милом, так як саме на руках знаходиться величезна кількість бактерій, а значить, ймовірність підхопити неприємні захворювання висока.

Відмова від шкідливих звичок. Куріння призводить до зниження захисних фільтрів, які знаходяться в носі. А зловживання алкоголем нікому не йде на користь. І в який раз підтверджується стара істина: здоровий спосіб життя - всьому голова.

Сауна і фізична активність. Звичайна зарядка вранці і регулярне відвідування сауни знижує ризик захворіти простудними захворюваннями.

Курячий бульйон. Якщо з курячим бульйоном приймати і часник - то будуть знищені мікроби і зігрітий організм.

Сонячне світло і вітамін D. Відсутність сонця негативно впливає на наш настрій, але ж депресії і стреси також знижують імунітет. Крім того, при нестачі сонячних променів організм відчуває дефіцит вітаміну D, який здатний боротися з вірусами. Для того щоб компенсувати цей недолік, потрібно вживати продукти, які містять дану речовину - креветки, апельсиновий сік, рибу, молоко, яйця.

Масаж. Допоможе розслабитися і зняти стрес. Також активізує захисні функції організму.

Прийом імуностимуляторів. В аптеках представлений широкий вибір засобів, дія яких спрямована на підтримку та зміцнення імунітету. Зокрема, варто звернути увагу на рослинний препарат Котячий кіготь.

Цей продукт містить екстракт кори котячого кігтя (Uncaria tomentosa) - деревовидної ліани, що виростає в джунглях Південної Америки.

Його застосовують для підвищення захисних сил організму, при хронічних запальних і інфекційних захворюваннях, а також при порушеннях з боку травного тракту.

Котячий кіготь поєднує як протимікробний, так і противірусний ефекти.

Саме ці прості методи допоможуть підтримати свій імунітет, легше перенести застуду і відчувати себе добре в будь-який час року.

ЗАПИТУЙТЕ КОТЯЧИЙ КІГОТЬ В АПТЕКАХ ВАШОГО МІСТА

АБО ЗА ТЕЛ.: (044) 592-15-29,  (067)-710-08-37, (099) 203-56-53

Офіційний представник компанії Healthyway Production, Inc (США) в Україні - ПП «Хелсівей», м.Київ, тел. (044) 592-15-29 www.healthyway.com.ua 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися