Огляд закладів зі швидкою доставкою суші у місті Бердянськ
Актуально

Огляд закладів зі швидкою доставкою суші у місті Бердянськ

14 липня 2021, 17:23
0
0
Сподобалось?
0

Якщо хтось шукає смачні суші у Бердянську (вкусные суши в Бердянске), то до вибору закладу, в якому він їх замовлятиме, необхідно підходити досить серйозно. Найкраще подивитися середній бал і відгуки про конкретний ресторан, а також вивчити запропоновані варіанти закладів в цьому огляді. Тоді оцінка буде обʼєктивною і вийде вибрати те, що підходить більше за низкою запитів.

«Суші Мастер»

У Бердянську нарешті запрацювала популярна мережа під назвою «Суші Мастер». Це популярний онлайн-ресторан, який здійснює безкоштовну доставку японських блюд у будь-яку точку міста абсолютно безкоштовно і відрізняється позитивною репутацією на ринку. Переваги «Суші Майстер»:

  • великий вибір паназійських блюд;
  • наявність ліцензії на здійснення діяльності;
  • високоякісне обслуговування;
  • грамотний підбір сетів.

Заклад дуже часто проводить різні акції та надає знижки, як для звичайних клієнтів, так і для іменинників. Є вірогідність отримати другу порцію супу або ролів безкоштовно, знижку 50% на будь-яку позицію.

«Pich – pit Sushi»

Жителі міста кажуть, що це найбюджетніший суші-ресторан, який на даний момент можна знайти у Бердянську. У ньому подають досить великі порції ролів і суші, які відрізняються привабливим смаком та приготовані за усіма стандартами якості. Можна поїсти, як в затишному ресторанчику з видом на море, так і замовити доставку їжі прямо додому або в офісне приміщення. Окрім ролів і суші в меню також є вок, салати і напої. Їжу доставляють швидко і безкоштовно у разі, якщо замовлення обійшлося клієнтові більш ніж в 250 гривень.

«Суши Весла»

Цей ресторан займається приготуванням тільки японської їжі. Роли і суші представлені в меню у широкому асортименті. Багато хто хвалить великий сет «Дракон», оскільки коштує він достатньо недорого, але при цьому відрізняється незвичайними смаковими характеристиками, оскільки сушисти цього закладу використовують у своїй роботі оригінальну рецептуру. Якщо хтось піклується про екологію і не хоче отримувати їжу в пластику, то «Суши Весла» – ідеальне місце для замовлення, оскільки усі блюда дбайливо і швидко доставляють в спеціальній високоякісній еко-упаковці. Також є постійна вигідна пропозиція – якщо хтось зробить замовлення до четвертої години дня, то автоматично отримає знижку до 20%.

«MILANO»

Це невеликий спеціалізований ресторанчик, який пропонує досить обмежене, але при цьому дуже смачне меню. Жителі міста і гості можуть замовити в «MILANO» суші або роли. Вок, салати або десерти в меню цього закладу не представлені, натомість на страви зі свіжою рибою встановлені досить низькі розцінки. Можна поїсти і усередині ресторанчика, його описують, як досить спокійне і затишне місце. У разі, якщо доставка територіально не перевищує три кілометри від місця вивезення, то вона виконується абсолютно безкоштовно за умови, що клієнт зробив замовлення більше, ніж на 150 гривень. Якщо ці межі не дотримані, то за транспортування доведеться додатково заплатити.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися