Зібрати дівчинку до школу допоможе LeBoutique
Актуально

Зібрати дівчинку до школу допоможе LeBoutique

22 липня 2021, 17:59
0
0
Сподобалось?
0

Літо перевалило за екватор, а значить наближається й новий навчальний рік. Діти ще мають час на відпочинок, а для батьків уже настав час готувати своїх чад до школи. Найзатратніша частина – одяг. Полегшує формування гардеробу, особливо для дівчаток, наявність шкільної форми. Її доповнять стильні й модні шкільні блузи (школьные блузы), багатий вибір яких пропонує магазин одягу LeBoutique.

На що звернути увагу

На що потрібно звернути увагу під час вибору шкільних блуз? Одяг для дітей, у першу чергу, має бути натуральним. Тому перевагу слід віддавати виробам із сатину, бязі, шифону чи попліну з невеличким відсотком синтетики. Блуза з такої тканини, з одного боку, буде приємна на дотик, поглинатиме надлишкову вологу від тіла й даватиме шкірі вільно дихати. А незначне вкраплення синтетичної нитки робить річ більш витривалою, наприклад під час тертя у проблемних зонах (лікті та плечі), зберігає її форму.

Також, як що ми говоримо про дівчаток, слід враховувати й модні тенденції. На навчальний рік потрібно дві-три блузи на звичайні будні, й одна-дві – святкові. Тож місця для фантазії та експериментів з кольорами достатньо, аби лиш це не суперечило вимогам вашої школи.

Доросла мода все більше проривається у дитячу. Тому поруч з традиційними білими блузами популярними будуть речі з різноманітними ненав’язливими принтами, мереживом, комірами незвичної форми або воланами. Але не перестарайтеся у гонитві за красою. Не слід забувати, що одяг має бути зручним для носіння та догляду за ним.

Купляємо якісне і не за всі гроші

Не відкладайте підготовку до школи на останній момент, коли все доведеться робити поспіхом. Нині ринок уже наповнений цікавими пропозиціями і ціни не зашкалюють. Тож саме час підібрати найоптимальніший варіант.

Зібрати дівчинку до школу допоможе LeBoutique. Магазин одягу пропонує одяг закордонних та українських виробників хорошої якості за невисокими цінами, додатково тут постійно проводяться розпродажі з приємними знижками та нарахуванням бонусів на особистий рахунок. Сервіс працює з кур’єрською доставкою, а також з компаніями Укрпошта та «Нова пошта», що робить його доступним у будь-якому населеному пункті країни. Вартість доставки залежить від вартості товару.

Багато кого зупиняє купівля через Інтернет, оскільки річ може не сподобатися після примірки. Не змушувати ж потім дитину одягати те, що їй не любо. У LeBoutiqu для таких випадків діє правило, за яким покупець може повернути товар протягом 14 днів. Ця опція працює безвідмовно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися