Якісні дитячі товари – найкращий прояв турботи про найменших
Актуально

Якісні дитячі товари – найкращий прояв турботи про найменших

26 липня 2021, 18:19
0
0
Сподобалось?
0

З перших днів життя дитини необхідно подбати про всі нюанси догляду за нею та її розвитку. Для цього знадобиться продукція, спеціально розроблена для дітей, з урахуванням їх потреб та особливостей фізіології.

На ринку представлений широкий асортимент товарів для догляду за дітьми, які дозволять ефективно та безпечно подбати про найменших. Важливе правило: необхідно вибирати для своїх малюків найякісніші товари. Великий вибір таких засобів представлений в інтернет-магазині «Ватсонс»: https://www.watsons.ua/ru/detskie-tovary/. До різних типів товарів по догляду за дитиною відносяться:

  • підгузки і пелюшки;
  • дитячі вологі серветки і вушні палички;
  • дитяча косметика: крем, молочко, лосьйон, тальк, присипка, масло;
  • засоби для купання: шампунь, гель, піна, мило, мочалка;
  • продукція для догляду за порожниною рота: зубна паста, ополіскувач, щітка;
  • дитячий посуд і аксесуари: пляшечки для годування, соски і пустушки, столові прибори, масажери для ясен, термометри;
  • іграшки та аксесуари для розвитку.
piEArSk88DUOYp2RDsLdZ-UQIEPsvM8uD-wsepWk05vLcZ4iW4RDTV7zMb9dKRzn8e1l-BaPolK8Vt4hYfWCbcuhXK83lrLwIFAXYWUyT8Fz2ABj4nCStYRbtglXiTh-MMkK5Vtp

Особливості та переваги дитячої продукції

Дитячі товари спеціально розроблені для чутливої шкіри малюків. Ці продукти необхідні на всіх етапах росту дитини: від купального набору до іграшок. Дитячі товари зазвичай представляють собою продукти зі збалансованим pH, які не завдають шкоди шкірі дитини. Є багато переваг дитячих товарів, про які не всі знають. І головна полягає в тому, що дитячі товари є максимально натуральними, безпечними і органічними за своєю природою. Вони не містять шкідливих хімікатів, що сприяє оптимальному впливу на шкіру дитини.

jNRgv-SyQL7XUpzmfvmkmcjtrmzTUeESzYKOUotPGFupWODzUaUJHdIm1p02QonoZ8i6l4rp85V5xoyN0bkPb8yCiW4Wj5sY6qGpg7FBpT_4HcOZvt2EmLhp8dM3Ra_ppmEzafq_

Інформація про гігієну

Немовлята і діти у віці до п'яти років більше ніж дорослі схильні до ризику зараження, оскільки їх імунна система ще не повністю розвинена. Важливо дотримуватися правил гігієни, щоб захистити дитину від впливу мікробів. Однак не варто зациклюватися на гігієні і не намагатися створити «стерильне» середовище. Навіть при найсуворішій гігієні немовлята неминуче будуть піддаватися впливу мікроорганізмів інших членів сім'ї та їх домашнього середовища (включаючи деякі мікроби). Деякі з цих організмів поступово утвердяться як «нормальна» флора в їх власному кишківнику, на їх шкірі і т. д. Гігієна повинна бути спрямована на захист дітей від впливу «заразних доз» шкідливих організмів, з якими їх імунна система не здатна боротися.

Основи особистої гігієни для дітей:

  • обов'язкове миття рук після вулиці, відвідування туалету, контактів з тваринами;
  • регулярне прийняття ванни або душу;
  • ретельна чистка зубів два рази на день.

Можливо, тобі доведеться допомогти своїй дитині виробити правильні звички особистої гігієни. Це стане ще більш важливим, коли дитина стає дорослішою і наблизиться до статевого дозрівання. Можливість відкрито і чесно говорити про чистоту допоможе вам разом впоратися з більш складними проблемами особистої гігієни, які можуть виникнути в підлітковому віці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися