Що приймати влітку для підтримки здоров’я?
Актуально

Що приймати влітку для підтримки здоров’я?

9 серпня 2021, 12:40
0
0
Сподобалось?
0

Велика кількість фруктів в літній період дає нам помилкове відчуття, що річний запас вітамінів в нашому організмі буде гарантований. Але, на жаль, це не завжди так.

Вживаючи фрукти, неможливо чітко дозувати надходження в організм вітамінів і мікроелементів. Звідси можуть виникати як передозування, так і дефіцит біологічно активних речовин. Але найголовніше, не всі необхідні для фізіологічного функціонування організму речовини можна отримати з фруктами, овочами і ягодами. Багато речовини не синтезуються в організмі і повинні надходити ззовні постійно. Тому варто звернути увагу на природні нутрицевтики і включати в раціон харчування біологічно активні харчові добавки навіть в літній період.

Наприклад, комплекс ОКО-ХЕЛС (для поліпшення зору) містить вітаміни в чіткому співвідношенні один до одного, що дозволить уникнути передозування, і дасть можливість організму отримати саме те, що необхідно.

ОМЕГА-3 – комплекс ПНЖК – в організмі не синтезується і тому вони повинні надходити в організм ззовні. Прийом ОМЕГА-3 попередить розвиток хвороб серця і судин, а також буде сприяти зміцненню і оздоровленню всього організму.

КЕЛП – джерело йоду, який є необхідним елементом для кожного організму, будь то зростаючий в животику, в підлітковому періоді або дорослий. Органічний йод сприяє поліпшенню розумових і фізичних здібностей, а також попереджає розвиток йододефіцитних станів.

КОЕНЗИМ Q10 УЛЬТРА – джерело енергії, особливо показаний людям з підвищеними фізичними навантаженнями і тим, кому вже за 30, а хочеться залишатися якомога довше здоровим, молодим і енергійним.

ЗАПИТУЙТЕ  В АПТЕКАХ ВАШОГО МІСТА

АБО ЗА ТЕЛ.:  (044) 592-15-29,  (067)-710-08-37, (099) 203-56-53

Офіційний представник компанії Healthyway Production, Inc (США) в Україні – ПП «Хелсівей», м. Київ, тел. (044) 592-15-29 www.healthyway.com.ua


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися