Завершення літнього сезону на морі буде спекотним та сухим
Актуально

Завершення літнього сезону на морі буде спекотним та сухим

25 серпня 2021, 17:11
0
0
Сподобалось?
0

На карпатських курортах – майже осінь, на приморських – спекотне літо.

Фінал літа на приморських курортах України буде досить спекотним та малохмарним. Місцями пройдуть короткочасні дощі, але загальну картину погоди локальні опади не змінять.

Серпень на морі – це й палаюче сонечко, й теплюща, до +25 градусів вода біля пляжів, й різноманіття фруктів, гори кавунів, соковиті персики, а бонусом – жодної медузи у морській воді. Правда, у п’ятницю, 27 серпня, буде хмарно й температура повітря стане на пару градусів нижче. Але у вихідні, за прогнозом Sinoptik.ua, повернеться ясна погода та спека до +33°С.

Якщо вірити, що кожен третій житель землі є метеозалежним, то багатьом слід поберегти себе з 25 по 27 серпня. Нещодавно на сонці були зафіксовані близько 15 спалахів, спрямовані у бік нашої планети. 26–27 серпня геомагнітні збурення сягатимуть 4–5 балів.

Курорти Чорного моря

Літо на прощання подарує відпочиваючим спекотну погоду та тепле море. Температура повітря до кінця поточного тижня буде від +25°С до +33°С. У четвер пройдуть локальні дощі. Температура морської води біля курортів Чорного моря до +23°С.

У Затоці очікується малохмарна погода, температура повітря + 25 ... + 29°С. У четвер йтиме короткочасний дощ. Найсонячнішим та найспекотнішим днем ​​на цьому тижні стане неділя.

У Лазурному до кінця тижня буде стояти переважно ясна погода, до +31°С. Тільки у п’ятницю, 27 серпня, температура повітря через хмарність знизиться до +25 °С. Дощі навряд чи будуть на цьому тижні.

Курорти Азовського моря

В Азовському морі 26 та 29 серпня очікується невелике хвилювання, швидкість вітру до 7 м/сек. Температура морської води біля курортів до +25°С. Погода поки що залишається сприятливою для відпочинку. У вихідні буде дуже спекотно, до +34°С.

У Кирилівці ясно, +26...+28°С вдень, +21...+24°С вночі. До кінця тижня очікується помірний вітер східних напрямків, до 7 м/сек.

У Бердянську до +30°С, ясно. 26, 29,30 серпня швидкість вітру може досягти 7 м/сек. Можливі пориви вітру до 15 м/сек.

Курорти Карпат

На карпатських курортах до кінця тижня прохолодно: з ранку +13...+14°С, вдень повітря нагріватиметься тільки до +20°С. Ночі холодні: від +6 до +12°С. У високогір'ї Карпат вдень +15...+16°С, вночі +6...+7°С, до кінця тижня – дощі. Рівень води в річках дещо піднявся.

У Сваляві денна температура до кінця тижня +15...+16°С, лише у четвер трохи вище +18°С. Вночі від +8 до +11°С. Сонце з’являтиметься рідко, кожен день йтимуть дощі.

У Трускавці тільки у четвер буде тепло +22°С, мінлива хмарність. У п'ятницю та вихідні пройдуть дощі, стане холодніше, +16...+18°С вдень, +10...+11°С вночі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися