Яке харчування підходить маленькому кошеняті
Актуально

Яке харчування підходить маленькому кошеняті

28 серпня 2021, 12:38
0
0
Сподобалось?
0

Приблизно у віці 2–3 місяців маленьких кошенят рекомендують переводити з молока матері на повноцінне харчування. Але ж яким кормом годувати таку крихітну тварину, та як організувати для неї збалансований раціон? Забезпечити кошеняті гармонійне зростання та розвиток, необхідно ретельно спланувати його меню та подбати, щоб усі продукти, які воно вживає, були високої якості.

Вологий корм для кошенят Friskies — корисне та поживне харчування, яке робить тварину енергійною та життєрадісною, а також дає сили для активного пізнання навколишнього світу.

Правила вибору корму для маленьких кошенят

Обираючи корм для маленького кота, насамперед необхідно ретельно вивчити його склад. Уникайте продукції, у складі якої є інгредієнти: шкідливі барвники, ароматизатори та підсилювачі смаку. І навпаки, віддавайте перевагу харчуванню кошенят, яке здатне підтримувати розвиток та сприяти зміцненню організму.

Корм для кошенят має відповідати таким критеріям:

●     мати в складі інгредієнти, які зміцнюють кістки та зуби тварини, корисні для серця та зору;

●        сприяти розвитку м’язів;

●        забезпечувати тварину необхідною кількістю енергії;

●        містити добову норму вітамінів, мінералів та амінокислот.

Для найменших улюбленців випускаються переважно вологі корми. Вони зручні у використанні та споживанні, а також містять необхідну кількість рідини, яка дає змогу отримати добову норму води.

Головне — не змішуйте готовий корм та домашню їжу, а також продукцію кількох різних брендів у одній тарілці. Це призведе до дисбалансу корисних речовин та може негативно позначитися на самопочутті маленької тварини.

Корм Фріскіс — повнораціонне збалансоване харчування для маленьких котів

Для найменших домашніх улюбленців компанія Purina пропонує корм Friskies. Він продається в невеликих паучах, які зручно зберігати в холодильнику чи в кухонній шухляді. До складу корму входять:

●        м’ясо та субпродукти;

●        зернові культури;

●        риба;

●        вітаміни та мінерали.

Харчування на 80 % складається з вологи, що особливо корисно для кошенят, які не завжди можуть споживати достатню кількість питної води.

Домашні улюбленці вподобають корм за його смак — апетитні шматочки курки в ніжній соковитій підливі мають чудовий аромат, швидко насичують організм та сприяють збільшенню активності та зацікавленості в пізнанні навколишнього світу.

Звісно, перед тим, як обрати потрібний тварині корм, необхідно звернутися до ветеринара, який допоможе визначити добову норму та надасть основні рекомендації щодо раціону.

Поява маленького кошеняти — це важлива подія, до якої треба готуватися завчасно. Тому ретельно вивчіть склад корму, щоб спланувати раціон, який забезпечуватиме баланс поживних речовин та допоможе малечі бути енергійною, життєрадісною та здоровою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися