Огляд популярних ресторанів з безкоштовною доставкою піци в Луцьку
Актуально

Огляд популярних ресторанів з безкоштовною доставкою піци в Луцьку

20 вересня 2021, 18:43
0
0
Сподобалось?
0

Піцу люблять люди різного віку і достатку, тому її готують в закладах швидкого харчування, піцеріях і елітних ресторанах. Сьогодні не проблема замовити піцу в Луцьку, Чернігові, Львові, Києві та інших містах України. Зробити це можна по телефону, з мобільного додатку, на сайті закладу. Щорічно ринок піцерій збільшується на 25%, при цьому серйозний потенціал для його зростання зберігається, так як частка великих мережевих піцерій не перевищує 5% в загальному обсязі ринку. Українські підприємці реагують на попит, відкриваючи нові заклади різного формату:

  • ресторан-піцерія;
  • фастфуд с доставкою;
  • змішаний формат (ресторан + доставка).

Організувати роботу закладів третього типу складніше, можливо тому їх загальний обсяг не перевищує 30% від загальної кількості піцерій.

MONOPIZZA

MONOPIZZA – це затишний ресторан і піца для дому у Луцьку і ще 15 містах України. Політика бренду в тому, що справжня піца повинна бути смачною і корисною, багатою вітамінами і клітковиною. Тому тісто для неї готують на заквасці, використовуючи тільки натуральні інгредієнти. Основа бездріжджова, з цільнозернового борошна. Автоматизація процесу приготування дозволяє приготувати піцу за 15 хвилин.

Адресна доставка проходить швидше, ніж в інших закладах. Якщо будинок або офіс клієнта знаходяться в зеленій зоні, то вона займає півгодини, якщо в рожевій зоні – 45–60 хвилин. Послуга безкоштовна, оплатити піцу та інші страви можна готівкою або банківською картою кур’єру.

Стосовно бонусів, то кожен день в закладі діють акції на кілька видів піци – ціни знижуються майже вдвiчi.

Presto Pizza

Цей мережевий заклад працює у форматі «фастфуд» і позиціонує себе як доставка піци в Луцьку № 1. Вiн знаходиться на пр. Президента Грушевського, 22. У меню є європейські, італійські страви та японські суші. Піца на тонкій основі - фірмове частування. Відвідувачі можуть вибрати начинки з більш ніж 20 видів. У меню також представлені паста, салати, десерти.

У Presto Pizza періодично проводиться акція – кожна третя замовлена піца безкоштовно. Акційна пропозиція поширюється на піци діаметром до 30 сантиметрiв, є ще 50-сантиметрова мега-піца. Доставка в Луцьку можлива в будь-який район міста протягом години і обійдеться в символічні 20 гривень. У цю суму включена вартість коробки і тари для салатів, соусів.

Піцерія і служба доставки працюють щодня з 9 до 22 годин, прийом останнього замовлення - о 21.45.

«Теревені»

Це піцерія розташована по вулиці Соборності, 9а, страви з меню можна замовити в закладі або за телефоном, вказаним на сайті. Адресна доставка піци в Луцьку здійснюється щодня з 10 до 22 години. Послуга безкоштовна при сумі замовлення від 200 гривень.

Кур'єри доставляють замовлення і за місто, якщо мінімальна сума – 350 гривень. Клієнти можуть включити в нього піцу, пасту, суші меню, десерти. У кафе готують піцу діаметром 24 і 30 см, є авторські рецепти. Один з них – фірмова піца «Теревені XXXL» з багатим м’ясним смаком і додаванням вершково-томатного соусу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися