Як здійснювати онлайн оплати з Мастеркард
Актуально

Як здійснювати онлайн оплати з Мастеркард

25 жовтня 2021, 19:52
0
0
Сподобалось?
0

Оплата через Інтернет — це одна з найпрогресивніших технологій, що дає змогу швидко, безпечно та ефективно розв’язувати будь-які питання з платою за товари та послуги онлайн. Для здійснення онлайн-оплати потрібен тільки доступ в Інтернет та наявність банківської картки. Це дозволяє максимально підлаштовувати шопінг під себе.

Оплачуємо онлайн — прості способи оплати карткою в Інтернеті

Купівля товарів онлайн — це найшвидший і найзручніший спосіб шопінгу. Власники карток Мастеркард можуть миттєво оплачувати покупки не виходячи із дому. Для цього є три способи оплати карткою в інтернеті:

Одноразове введення даних платіжної картки

У разі оформлення замовлення в інтернет-магазині через кошик, покупець може обрати пункт «Оплата карткою». Для здійснення платежу можна одноразово ввести дані карти. Для цього:

  1. У спеціальні поля введіть наступні реквізити: повний номер картки, строк дії, а також захисний CVC-код, який вказаний на звороті. Іноді може знадобитися введення ПІБ власника картки.
  2. Підтвердити платіж за допомогою:
  • онлайн-банкінгу (офіційного додатка банку-партнера Mastercard);
  • одноразового коду (надсилається на прив’язаний до картки мобільний номер).

Використання збереженої в мобільному додатку або на сайті банківської картки

Коли ви часто здійснюєте покупки в одному інтернет-магазині або сервісі, найзручніше зберегти платіжні дані банківської картки саме там, щоб не вводити реквізити для оплати під час кожної нової покупки. Для здійснення платежу за допомогою збережених у мобільному додатку або на сайті банківських даних, виберіть потрібну картку для сплати та, за необхідності, підтвердіть транзакцію зручним способом.

Оплата з цифровим гаманцем

Більшість сервісів та інтернет-магазинів надають можливість оплати покупок за допомогою цифрових гаманців Apple Pay,  Google Pay, Masterpass тощо. Усіма цифровими гаманцями гарантується максимальна безпека збереження даних банківських карток. Для них не потрібне введення платіжних реквізитів за кожної нової покупки. Щоб оплачувати онлайн-покупки за допомогою цифрового гаманця, вам треба:

  • Обрати функцію оплати через цифровий гаманець.
  • За наявності декількох збережених карток вибрати ту, якою бажаєте розплатитися.
  • Підтвердити платіж через смс-код, пароль або біометричні дані.

Як бачите, оплачувати покупки та послуги карткою в Інтернеті кожен може не тільки дуже просто, але також швидко й безпечно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися