Гірлянди — створіть атмосферу справжнього свята
Актуально

Гірлянди — створіть атмосферу справжнього свята

26 жовтня 2021, 12:28
0
0
Сподобалось?
0

Попереду на нас чекає похмура осінь та холодна зима. Мабуть, саме тому у цей незатишний період року є так багато різноманітних свят, які повертають смак до життя та дарують атмосферу свята протягом тривалого часу. Тож не варто ігнорувати щонайменший привід потішити себе та родину святкуванням.

А яке свято без відповідного декору? Взимку найактуальнішим декором є все, що пов’язане з освітленням, адже саме світла в цей період не вистачає людям. Тож декоруючи оселю до свята, не забудьте про гірлянди — https://auchan.ua/girljandy/

Обираємо гірлянду: безпека понад усе

Купуючи гірлянду, варто пересвідчитися, що вона має необхідні сертифікати та відповідає усiм вимогам протипожежної безпеки. Особливо це важливо, якщо в родині є маленькі діти, яких точно приваблюватиме гірлянда з яскравими вогниками. Що ж іще варто врахувати під час вибору такого аксесуара?

Є декілька видів гірлянд, які можна застосовувати поодинці або в комплексі:

  • Нитка — найпростіший різновид, лампочки розташовуються послідовно на одному шнурі. Світлодіодні моделі мають найрізноманітніше забарвлення та форми. 
  • Сітка — в такій прикрасі нитки сплетені у вигляді квадратів або ромбів, у кутах яких розміщені світлодіоди. Ними прикрашають пласкі поверхні — столи, стіни, стелі.
  • Завіса — гірлянда, яка передбачає наявність центрального двометрового дроту-жили, розташованого горизонтально. До нього перпендикулярно прикріплені підвіски із закріпленими на них лампочками. Такими завісами декорують вікна та фасади будівель.
  • Стрінглайт — це та сама нитка, але її можна послідовно з’єднувати з іншими в єдиний ланцюг. Для забезпечення роботи подібного ланцюга знадобиться контролер.
  • Бахрома — до горизонтально розташованого дроту-жили під’єднані підвіски різної довжини. Така гірлянда нагадує бурульки, тож стане вдалим декором для новорічних свят.
  • Бурульки — схожа на завісу гірлянда з коротшими підвісками та витягнутими діодами. Нею прикрашають ялинку або вуличні дерева.
  • Дюралайт — термопластиковий світловий дріт зі світлодіодами всередині. З нього можна створювати різноманітні написи та фігури. Часто використовується для прикраси міст на зимові свята.
  • Белт-лайт — декілька жил, які формують шлейф зі світлодіодами різних відтінків. Також часто використовується для прикрашання міста: мостів, вулиць, парків. Дуже ощадливо споживає енергію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися