Дві ложки цього продукту на день – ключ до здоров’я та довголіття!
Актуально

Дві ложки цього продукту на день – ключ до здоров’я та довголіття!

3 листопада 2021, 18:52
0
1
Сподобалось?
1

З віком людина все частіше почувається виснаженою, хворіє, швидко втомлюється, в неї погана пам’ять, затримка рідини, закрепи, слабшає імунітет, знижується працездатність. Усе це є наслідком частих  стресів, неправильного харчування, безконтрольного прийому лікарських препаратів і суттєво впливає на якість життя.

Немає нічого важливішого, ніж життя і здоров’я людини! Саме тому важливо очищувати організм, насичувати його вітамінами, корисними мікро- й макроелементами, зміцнювати імунітет.

Впоратися з цим непростим завданням допоможе Вітаргін. Це гель із бурої морської водорості, створений за унікальною технологією шляхом руйнування оболонки, яка важко перетравлюється, та обробки за низьких температур. Він зберігає в собі абсолютно весь біоактивний склад водоростей. Як сировину для виготовлення гелю використовують ламінарію Японіка, добуту на Далекому Сході, з екологічно чистих регіонів, і натуральні сублімовані фрукти. Продукт повністю натуральний, без барвників, ароматизаторів і консервантів! Вітаргін містить калій, селен, кальцій, марганець і цинк, вітаміни групи А, В, які є в ламінарії, а також органічний йод, значення якого для організму людини важко переоцінити. До складу гелю входить бурштинова кислота, що покращує метаболізм людини, володіє антиоксидантною та імуностимулюючою дією. Багатий склад продукту дає змогу усунути вітамінно- й імунодефіцитні стани, поліпшити загальний стан і самопочуття.

Чорниця, що є у складі Вітаргіну, корисна для очей. Наявний у ягодах чорниці вітамін В2 бере активну участь у забезпеченні нормального зору. Він сприяє захисту від шкідливих сонячних променів на сітківку ока. Зниженням внутрішньоочного тиску та зміцненням стінок судин забезпечує вітамін рутин, який є в ягодах чорниці в достатній кількості. Запобігти розвитку такого захворювання очей, як катаракта, допоможе наявність вітаміну С.

          Як діє Вітаргін:

  • - очищення від шлаків;
  • -  зняття інтоксикації;
  • - стабілізація випорожнення;
  • - повне очищення кишківника;
  • - відчуття легкості у всьому тілі.

А як приємний бонус – можливість скинути декілька зайвих кілограмів!

Вітаргін здатний не тільки поліпшити загальне самопочуття, надати енергії та життєвих сил, а й відновити нормальний кровообіг, налагодити роботу серцево-судинної системи в цілому. На відміну від лікарських препаратів, дія гелю із бурої морської водорості має поступовий ефект. До складу гелю входять природні ендосорбенти, що ефективно очищають судини від атеросклеротичних і холестеринових бляшок. Стінки судин зміцнюються, стають еластичними, нормалізується кровообіг в організмі.

Здоров’я щитоподібної залози має неабияке значення для гарного самопочуття й активності людини. Гель із бурої морської водорості здатен наситити організмом йодом, корисними речовинами та запобігти виникнення йододефіцитних станів.

Вітаргін пройшов експертну оцінку ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва НАМН України».

Рекомендований до раціону харчування людям із проблемами щитоподібної залози та серцево-судинною недостатністю як додаткове джерело йоду й інших мікроелементів, альгінатів природного походження.

Форма випуску: гель масою 500 г (g) у пластиковій ємкості. Вживайте 1 столову ложку Вітаргіну зранку та ввечері,
й почувайтеся здоровим, сповненим сил та енергії протягом усього дня! Приймайте гель протягом двох місяців
і ви не тільки відчуєте легкість і комфорт, а й успішно приведете своє тіло та здоров’я до ладу!

Не є лікарським засобом. Перед прийомом слід проконсультуватися з лікарем.

ПІКЛУЙТЕСЯ ПРО СВОЄ ЗДОРОВ’Я ВЖЕ СЬОГОДНІ! ТЕЛЕФОНУЙТЕ! АДЖЕ САМЕ ЗАРАЗ ДАРУЄМО
ЗНИЖКИ ТА ПОДАРУНКИ КОЖНОМУ ПОКУПЦЕВІ!

Телефонуйте за номером та отримуйте всю необхідну інформацію про Вітаргін від наших спеціалістів:
0(96) 503-30-30; 0(93) 504-30-30

Вартість дзвінків згідно тарифів оператора. Висновок Держсанепідем експертизи №12.2-18-2/5208 від 16.03.2020р.

Самолікування може бути

шкідливим для вашого здоров’я


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися