Основи вибору побутової техніки в 2021 році: основні правила
Актуально

Основи вибору побутової техніки в 2021 році: основні правила

8 листопада 2021, 10:29
7
0
Сподобалось?
0

Вибір і покупка побутової техніки, особливо коли хочеться придбати щось дійсно вартісне, потребує ретельної підготовки та правильного підходу. Якщо не приділити питанню достатньо уваги, зросте ризик, що ви купите зовсім не те, на що розраховували. Тому важливо не «промахнутися», щоб потім не довелося шкодувати про зроблений вибір.

7 правил, яких варто дотримуватися

При виборі побутової техніки рекомендуємо відштовхуватися від наступного:

  • Ціна. Ви маєте розуміти, що хороша техніка, яка була зроблена з якісних матеріалів, зібрана з надійних і довговічних комплектуючих та оснащена передовими технологіями і функціями, не може бути дешевою. Таку і треба купувати. Це аксіома, і тут нема чого обговорювати. Якщо ж у вас не вистачає грошей на модель високої якості та з потрібними вам функціями, краще відкласти ще трохи грошей, або почекати знижок. Наприклад, вже зовсім скоро (26 листопада) відбудеться Чорна п'ятниця 2021 в мережі Алло, де хорошу техніку можна буде придбати значно дешевше.
  • Бренд. Цей пункт є логічним продовженням попереднього, адже якісна техніка від відомих виробників коштує дорого. І, як би вас не запевняли, що бренд впливає лише на вартість техніки і більше ні на що, не вірте. Різниця в якості простежується навіть в простих приладах. Наприклад, електрочайник від Bosch або іншого подібного виробника може в кілька разів пережити аналогічний прилад від якогось ноунейма.
  • Якість. Тут хотілося б акцентувати увагу на упередженість багатьох українців стосовно китайських товарів. Справа в тому, що вони бувають зовсім різними. Наприклад, техніка Xiaomi має дуже високу якість і цінується у всьому світі, хоча вона повністю китайська. Також в Китаї знаходяться виробничі потужності тих же європейських компаній, на яких випускають техніку європейської якості.
  • Енергоефективність. Ви здивуєтеся, наскільки різною по енергоспоживанню може бути техніка одного виду. Яскравим прикладом цього є електричні водонагрівачі (бойлери). Для роботи однієї моделі на 80 л потрібно 1500 кВт в рік, а для іншої 2500 кВт. А це величезна різниця, особливо якщо перерахувати її на гроші. Тому завжди уточнюйте у продавця цей момент і при можливості звертайте увагу на енергоетикетки, на яких завжди вказується ця інформація.
  • Функції. Технологічність та функціональність сучасної побутової техніки в більшості випадків є одним із головних критеріїв при виборі, але якщо це не доходить до абсурду. Справа в тому, що існує багато розрекламованих, але не потрібних функцій, якими ви не будете користуватися ніколи. Наприклад, як ви відноситеся до електрочайника з функцією смарт-керування (через смартфон), до гриля в мікрохвильовці (особливо якщо є хороша духовка) або до насадок на пилосос, які завжди зберігаються в коробці і ніколи звідти не дістаються?

І замість висновків хотілося б вам нагадати, що завжди потрібно звертати увагу на гарантію від виробника. Якщо вона має довгий термін, то це є непрямою, але дуже правдивою ознакою високої якості техніки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • BillyBot
    BillyBot

    berita internasional

    25 березня 2022, 14:43
    Відповісти
  • AnthonyTOR
    AnthonyTOR

    ship hàng usa 2022

    26 березня 2022, 11:09
    Відповісти
  • DennisRok
    DennisRok

    ทดลองซื้อฟรีสปิน pg

    26 березня 2022, 21:45
    Відповісти
  • JosephNut
    JosephNut

    5 квітня 2022, 18:02
    Відповісти
  • ThomasKar
    ThomasKar

    10 липня 2022, 08:52
    Відповісти
  • Brucelieby
    Brucelieby

    23 вересня 2022, 09:17
    Відповісти
  • Justin
    Justin

    Unlock the secrets of trading and start making up to $5000 a day. The more you earn, the larger our mutual rewards.Mirror Trading

    25 лютого 2023, 17:46
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися