Рейтинг виробників дитячих підгузків
Актуально

Рейтинг виробників дитячих підгузків

28 листопада 2021, 20:49
0
0
Сподобалось?
0

Гігієнічні засоби значно полегшують догляд за маленькою дитиною. Виробники пропонують одноразові підгузки (подгузники), завдяки яким обсяг прання зменшується у рази. Відпадає потреба у постійній заміні повзунків та комбінезончиків. Звільнений час молоді батьки можуть приділити собі та малюкові. З огляду на популярність таких виробів, знайти їх можна в каталозі багатьох виробників. Ми склали для вас рейтинг товарних знаків, продукція яких не викликає нарікань і має стійкий попит у багатьох країнах.

Рейтинг виробників

З появою малюка новоявленим мамам та татам доводиться багато часу приділяти новому члену сім’ї, його потребам та бажанням. Усі вироби мають бути безпечними та дуже ніжними. Навіть незначна шорсткість поверхні часто стає причиною серйозного дискомфорту та капризів немовляти.

Аби бути впевненим у якості при купівлі підгузків зверніть увагу на продукцію:

  • Chicco – виготовляється в Італії і повністю відповідає вимогам акушерів, неонатологів та педіатрів;
  • Huggies, які здобули визнання у багатьох країнах світу, включаючи Україну, за рахунок активного впровадження інноваційних розробок у галузі дитячої гігієни;
  • Libero, що привертають увагу демократичними цінами і гарною якістю всього асортименту;
  • Goo.N, що відноситься до преміум-класу і включає не тільки одноразові вироби, але якісні багаторазові підгузки;
  • Naty – ідеальний варіант для алергіків, оскільки у їх виробництві не використовуються ароматизатори, хлор та інші шкідливі речовини, здатні стати причиною подразнення.

Згадані торгові марки користуються попитом в усьому світі. Їх важливою перевагою є відповідність міжнародним стандартам та стабільна якість. Турбуючись про свою цілком заслужену репутацію, вони використовують лише перевірену сировину та забезпечують повну відповідність технічним регламентам.

Поради щодо вибору

Щоб малюку було комфортно в підгузку, недостатньо віддати перевагу перевіреній марці. Варто також звернути увагу на:

  1. Розмір. Кожен виробник використовує своє маркування. Воно може дещо відрізнятися від розмірного ряду конкурентів. При виборі чергової упаковки зверніть увагу на вагу. Маса малюка повинна бути приблизно посередині, якщо вона середньої комплекції.
  2. Тип. Більшість виробників пропонує універсальні підгузки, які підходять і хлопчикам, і дівчаткам. Проте є вироби, орієнтовані на певну стать. У них поглинаючий шар розташовується з урахуванням анатомічних особливостей хлопчика чи дівчинки.
  3. Термін придатності. Купуючи підгузки у перевіреному місці, на даний пункт можна не звертати уваги. Відповідальний продавець вилучить з продажу упаковку, термін придатності якої закінчився. Подібні вироби, як правило, вже не виконують свою функцію, оскільки хімічні речовини, що знаходяться всередині, перестають активно поглинати вологу.

Тож обираючи дитячі підгузки, не треба вивчати велику кількість характеристик. Однак варто зважити свою дитину, тому що в перші місяці малеча дуже активно набирає вагу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися